Hitler, Moussolini och Trastsångaren

I helgen ska Mannen jobba, han gör natt hela helgen och har bara åtta timmar mellan varje pass så han sover typ sju timmar, kissar och åker sen tillbaka till jobbet. I sommar har jag och barnen utrymt rätt omgående på morgonen, vi har legat på stranden, åkt nånstans eller bara suttit på gården och sörplat kaffe och saft med vänner men nu när det är kallare ute blir det rätt svårt att hitta på saker som inte kostar pengar. Eftersom ett hus inte står på inköpslistan sådär på stört så har vi pratat om andra alternativ för dagsovandet, det finns övernattningsrum på polisen men dom är ofttast bokade av folk som jobbar i andra städer. Mina föräldrar har ju ett stort hus och där är han alltid välkommen men sen finns det också ett litet "gästhus" här i föreningen, ett litet hus med pentry, badrum och bäddsoffa som vore helt perfekt för Mannen att låna. Där är han ju fortfarande hemma men kan få sova i lugn och ro utan att nån "bara ska..." eller att Lilla vrålar så öronen blöder.
Huset kostar ju pengar att låna men naiva som vi är trodde vi nånstans att boende i föreningen som dessutom alltid tillfrågas när det behövs ett handtag kunde få låna det till ett reducerat pris, särskilt med tanke på att det i så fall skulle bli regelbundet.
Oj vad fel vi hade. Minsann kostade det 150 riksdaler per dygn oavsett. Så för den här helgen hade det i så fall kostat oss nästan femhundra, en nätt liten peng man i stort sett kunnat bo på hotell för istället. Tack för det Trastsångaren. (Eller ska vi säga fascistsångaren?)
Nästa gång det frågas om hjälp med något ska vi ta ut en avgift vi med, Mannen tjänar väl en tvåhundring i timman och jag något mindre, så ett par hundralappar för varenda liten fråga från styrelsen är väl på sin plats?


Kommentarer
Postat av: AnnaLena

ABSOLUT! Kan dom så kan ni!!

2011-09-16 @ 15:42:35
Postat av: JennyPenny

Eller hur?!

2011-09-16 @ 15:44:15
URL: http://newsfromthecloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback