Bredbandsbolagets kompensationspolitik

Tänk så lustigt det kan bli, när vi väl fått datorn ren från virus visade det sig att Bredbandsbolaget hade driftstörningar i vårt område och eftersom vi har tv, internet och telefon i samma paket var vi så gott som raderade från planeten. Denna lilla störning höll i sig från fredag morgon till onsdag eftermiddag, alltså sex dagar då vi inte kunnat använda oss av sladdarna i väggen, och är i alla fall enligt mig ett så stort avbrott att man bör kompenseras.
Det tyckte inte Bredbandsbolaget, vi fick ringa och gnälla flera gånger och fick till slut igenom att vi inte skulle bli fakturerade för den tid vi inte kunnat använda oss av nätet. Men tack!
När vi påtalade att vi under denna tid varit tvungna att använda mobilerna för att både ringa och kolla våra viktiga mail fick vi ett hundra riksdalers "rabatt" på telefonräkningen. Riktigt generöst av bolagsjätten som månatligen håvar in en tusenlapp från oss.
Dessutom sa dom att det där avdraget på fakturan var inget man "gjorde så bara" utan det var bara för att vi ringde, så vår granne som är en dam på 80+ får minsann punga ut även för den tiden hon inte kunnat ringa eller ta emot samtal.
Fint av Bredbandsbolaget tycker jag, riktigt fint.

Kommentarer
Postat av: Lorena

Ring bbb och säg att ni ska ha kompensation i form av 200kr för telefon och inget bbb avgift nästa månad. Det fick vi, men man måste be om det

2010-09-12 @ 21:25:12
Postat av: JennyPenny

Ja det vore ju synd om man hade nöjda kunder...

2010-09-12 @ 21:44:56
URL: http://newsfromthecloset.blogg.se/
Postat av: Fredric

Och vad får vi, dina kära läsare, för kompensation? Snedbandsbolaget har berövat oss ett tiotal NFTC-inlägg under dessa veckor. Minst.



Hästarna tolkar jag dock som ditt fel, möjligen med assistans av resten av familjen. Efter att ha kollat med AR är dock deras rekommendation att du bör leverera ett insiktsfullt och extra humorisktiskt inslag per dag under närmaste två veckorna.

2010-09-13 @ 22:28:28
Postat av: JennyPenny

Nu ska man ju inte hårddra sån här kompensationsregler tycker jag, det kan så lätt bli fel. Men visst, en resa tur och retur Afghanistan kan jag ger er var och en. Avresa nästa helgfria söndag.

2010-09-14 @ 18:32:58
URL: http://newsfromthecloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback