Den gågna helgen

I helgen gick Prinsens beryktade åttaårsfest av staplen. Det började med ett coolt discokalas på Butler's där 19 spralliga barn lekte "pusseta", käkade spaghetti med "köffärsås" och drack alldeles för mycket dricka. Höga på socker varvade dom svåra dansnummer med att planlöst rusa runt runt så när mammorna och papporna skulle hämta tillbaka sina älsklingar rann svetten ur håret på varenda unge. Prinsen stod med apatiskt gapande mun och fånstirrande blick vid dörren och tackade så mycket för deltagandet och delade ut den obligatoriska godispåsen. På vägen hem frågade han hur han skulle orka med det vuxenkalas som väntade.
Två timmar senare dök släkt och vänner upp, fattiga som vi är hade vi endast korv med bröd på menyn men jag hade försökt väga upp det med att baka en jäkla massa kakor så dom som inte blev mätta kunde alltid ta en extra kolakaka.
Som ni kanske minns från förra året (eller inte för er som var närvarande...) så blev det i stort sett ett fylleslag här på gården då vi firade Prinsens 7-årsdag, det blev så illa att en del personskador rapporterades in dagen efter.
I år höll det sig något lugnare men när jag vaknade vid halv åtta på söndagens morgon åkte spyan hiss i halsen, jag var kallsvettig och helt torr i munnen. Den planerade Ge-Kås'resan höll på att gå i stöpet men som tur var tog SysterYster på sig ansvaret för att köra ner och hon, mamma och jag kunde slösa dom sista pengarna på onödigt krimskrams i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Lorena

men kul hade vi förra året ;))))

2010-05-18 @ 22:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback