"Men mamma, det är ju muskler som hänger ut."

Vad har jag gjort? Detta kommer inte sluta bra det känner jag på mig, disaster waiting to happen liksom.
Jag har köpt en veckoförbrukning av dietpulver på Sportlife, jag ångrade mig redan i kassan och dessutom var det apdyrt men jag kunde inte med att säga det eftersom tjejen i kassan bubblade av förväntan å mina vägnar.
Tanken är att jag ska klämma i mig tre påsar pulver om dan och inte ens tänka på nån annan mat, inga ägg, ingen liten sockerbit till kaffet, inga vindruvor och ingen juice. Inte ens en smula mat får slinka ner genom strupen på heeela veckan (förutom på lördag eftermiddag då vi ska på 60-årsfest, jag vägrar vara en partypooper) och jag börjar bli desperat. Bilder av goda lasagner och feta hamburgare svichar förbi ögonen och jag kan bara tänka på alla goda saker jag ska äta nästa vecka, mitt blodsocker är nere på minus hundra nu och jag är som en bålgeting.
Jag förstår inte varför inte jag kan gå ner i vikt som vanliga människor, med mer motion och mindre mat, det funkar helt enkelt inte. Förra våren satsade jag till femhundra procent, jag tränade två eller tre dagar i veckan (vilket är mycket när man inte tränat alls innan) och jag var stenhård mot mig själv gällande maten. Så höll jag på i två månader utan att gå ner ett gram, inte ett enda gram! Inte ens en liten ynka milimeter försvann runt röven utan den vaggade på som om inget hänt, snacka om att tappa lusten.
Just därför tänkte jag nu chocka mig själv med en svältkur, allt för att se resultat snabbt. Men med tanke på att jag redan nu, klockan halv tio dag ett, är utsvulten och på vippen att sätta tänderna i barnen råder det delade meningar om huruvida jag kommer klara det.

Kommentarer
Postat av: Gaby

Hallå där :)

Fördelen med pulverdieter är ju att de faktiskt funkar... Och som många påstår att det är "bara vatten" som försvinner stämmer inte. 1a dagarna kanske men inte sedan. Inför min operation så tvingades jag gå på pulver i 14 dagar och tappade då 8,5kg!!!! Man tvingas till detta för att det är fettet runt levern och hjärtat som försvinner först genom pulverdiet och det är det som måste bort vid en titthålsoperation. Alltså... Om du mäter dej och fortfarande inte märker något så beror det på att de inre organen blivit befriade och inte häcken.... Det är således det viktiga fettet som försvunnit och inte det sköna att sitta på (Om man skall se det från den positiva sidan)...

Stort lycka till tjejen!!!

Kraaaam

Gaby

2009-08-18 @ 08:11:08
Postat av: JennyPenny

Se där! Det var bra att veta eftersom en hel massa människor redan flinat rått och sagt att jag bara pinkar ut en massa överflödigt vatten och att jag sedan kommer smälla på mig minst lika mycket i vikt så fort jag börjar äta. Saken är den att jag vet att pulver funkar, jag har provat det flera gånger och jag har aldrig lagt på mig igen utan sakta men säkert krupit neråt, däremot har jag stannat sen när jag börjar med vanlig mat igen. Under åren efter Lilla Vild har jag kravlat ner ungefär fem kg, synd bara att det ska ta sån förbannad tid...

Håll nu tummarna, själv är jag yr av hunger. Puss!

2009-08-18 @ 11:56:35
URL: http://newsfromthecloset.blogg.se/
Postat av: Kurren

Vad jag har förstått på alla pulverdieter så går de ut på att man ska vänja om kroppen och starta äta "riktigt" när man väl avslutar pulverkuren. Jag skulle försöka kolla på hur du äter och om du äter regelbundet, det har hjälpt mig till viss del. Mobillarmen är perfekta att ställa med 3 timmars intervaller efter du har ätit frukost. När larmet går har du 1 timme att få i dig ngt. Nu känns det som om regelbundenheten sitter hyffsat och när jag började komma tillbaks till träningsrutiner 1-2 gånger v för ngn vecka sen började jag tappa kilo igen =) Ta det inte för allvarligt, unnar du dig inte ngt gottigt ibland så orkar du inte hålla dieten i längden. Dieten blir som ett långt straff iaf i mina ögon.

2009-08-18 @ 12:41:46
URL: http://holgispysslar.blogspot..com
Postat av: Fredrika

Hej Vännen!!



Måste säga att jag är såååå imponerad!!!!! Har försökt me dom där f-bannade pulverdieterna flera gånger. I början går det bra jag är peppad till max. Inga problem jag är ju inte alls hungrig;) FÖRSTA TIMMEN JA! sen mmm tänker på alla gosaker och att jag faktiskt inte ätit något på en hel timma så vad skulle den där lilla lilla chokladbiten göra för ont. Hmmm så slinker den ner och vad händer? JO ingenting för jag äter ju väldigt många "små" chokladbitar och svälter mig mellan. Vet många som det har fungerat för och det kommer det att göra för dig oxå. kram kram

2009-08-18 @ 20:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback