Grand opening!

Äntligen är det klart! Barnens nya rum är invigt och dom är överlyckliga.
Vi insåg för nåt halvår sen att vi förmodligen kommer bli tvungna att bo kvar här i dockskåpet åtminstone tills jag börjar jobba igen och började då fundera över hur man kunde göra barnens rum mer åldersanpassat och inbjudande för dom. Som det såg ut var det ju typ bara två sängar och två sängbord, alltså inga ytor för att pyssla, sitta med kompisar eller ställa upp priserna från fotbollen.

Före:
(bilderna är från ett par år tillbaka när jag målade om och fixade deras rum sist)











Vi har visserligen tagit bort småbarnsgrejorna och så men på det stora hela var det så det såg ut.

Efter:


Dom har fått varsin loftsäng med skrivbord under, tack Ikea! Grymt bra och tillräckligt höga för att man inte ska få klaustrofobi när man sitter vid skrivbordet, jag kan stå rak under dom.



Vilda har spenderat 95% av sin vakna tid här, teckningar har producerats på löpande band och det tejpas, klistras och häftas otroliga kreationer.



Prinsens sida är lite mer strukturerad, här är datorn det viktigaste även om den oftast är inkopplad till tv:n. Skönt för honom att kunna sitta med sina kompisar och väldigt bra för läxarbetet som förut utfördes vid köksbordet bland kladd och smulor.



Den gosiga mattan är bra både till discodans och bebismys. Barnen har fått både Mannens dator och högtalare så nu blir det bara P3 på den gamla skraltiga radion i köket för oss, men vad gör man inte för lite lugn och ro?

Kommentarer
Postat av: Sofia

Superfint!

2011-10-30 @ 10:21:20
Postat av: Lisa

Vad fint det blev! Smart med loftsängar.

2011-11-02 @ 09:57:28
Postat av: Linda

Oj så förnämligt med både dator och tv =) Fina loftsängar! Vilket drömrum.

2011-12-15 @ 10:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback