Måtte kylan hålla sig borta till vecka 47

Vi är som vanligt sist ute, vad det än gäller så tänker vi att vi har gott om tid och att det finns ingen anledning att stressa. Sen står vi där och fattar inte vad som hände, i stort sett akterseglade.
En sak som dom flesta har uppmärksammat är att det är vinter ute, hösten hamnade lite i skymundan för minusgraderna och frosten och det är hög tid att plocka fram termobyxor och vantar ur gömmorna. Alla barnens vinterkläder är urvuxna/ trasiga så nya uppsättningar behövs, något vi förvisso vetat om ett tag men som på nåt vis blivit lite bortglömt, tills nu.
Problemet är att nu är det för sent, nu är allt slut och inget mer kommer in förrän om flera veckor vilket innebär att barnen får gå i Michelinstil med lager-på-lager-på-lager-på-lager i redan för små höstjackor. I helgen satt jag och beställde från H&M, jackor till båda men såklart var byxorna i Vilds storlek slut och det enda som fanns att välja på var bävernylon. Nu får vi istället hänga på låset på Lindex när barnbidraget ramlar in på kontot, där har dom också vattentäta byxor men till ett betydligt högre pris.
I övrigt tänkte jag ha lite framförhållning i år och har köpt hem massor med fingervantar, tyvärr är alla utan kompis redan så barnen går med omaka par och kommer antagligen göra det resten av vintern. Man skulle väl köpa typ femtio par gråa till Prinsen och femtio par röda till Vild så har dom alltid nåt par men hur tråkigt är inte det?
Nu när jag tänker på det så är vi givetvis utan skor också, hade tänkt köpa Viking till dom båda men dom lät väl också vara slut när barnbidraget kommer och så får dom framleva sina vinterdagar i gummistövlar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback