Snygg naken

Jag har tröttnat på att se ut som om en uteliggare stylat mig, med urtvättade mysbrallor och en av Mannens gamla tröjor som "till-jobbet-outfit". Nu när jag har ett dagtidsjobb ska jag i alla fall försöka klä mig liite normalare, förvisso är ju min röv alldeles för stor för nåt annat än H&M's sportbralla men jag kan ju i alla fall ha ett par som inte tvättats sönder.
Idag gick jag lös på min garderob och slängde ALLT som inte används, ALLT som sparats till "då jag vaknar och väger 49 kg", och ALLT som var fult. Det blev tretton soppåsar.
Nu finns tyvärr inget kvar i garderoben och Mannen, som precis klev innanför dörren, påpekade att jag antagligen kommer få gå naken framöver men så hade inte jag tänkt. Jag hade snarare en shoppingrunda i åtanke, då jag köper på mig sånt som jag kommer använda och som faktiskt passar NU och inte den där morgonen när jag vaknar och väger 49 kg.
Till exempel har jag blivit kär en en tunika från Gina Tricot, på deras utmärglade tolvåring till modell är det förstås mer en klänning i oversizemodell men på mig blir det en fin och skön tröja modell "dölja valken på ryggen" och jag är stolt ägare till en röd och en blå. Dom har också superbra linnen i lång modell och tjockare kvalitet så man slipper visa varenda liten hålighet på magen.
Som sagt är byxor ett stort problem men kanske ska man satsa mer på kjolar och leggings eller klänningar längre fram i vår, jag har ju stått ut med sportbrallan ett tag och det ska nog gå lite till.
Dessutom har jag storstädat troslådan och slängt allt utom två bh:ar och några trosor så det kanske är på sin plats med lite nytt där med. Cash please!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag bara bara skickar en liten puss från mig o Mattheo...

2010-03-12 @ 16:18:35
Postat av: PocketDream

Gina Tricot har ju också svinbra leggings! 99 spänn, i tjock stadig trikå, de sitter lagom högt utan att skära in i midjan, med bred resår. Jag har säkert fem par av deras svarta som jag använder jämt. Har använt de hela vintern, jättesköna med ett par långkalsonger i ull under och man ser INTE tjock ut. De finns också i mörkgrått, mörkblått, brunt o massa andra färger, lite beroende på vilken säsong det är... Hett tips!

(Och till det så brukar jag ha nån långskjorta eller ärmlös klänning med en tunn kofta. Skönt, snyggt och direkt beroendeframkallande.)

2010-03-14 @ 15:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback