Aaaaah! Semesteeer!

Ledighetsdekadensen har satt in med full kraft, barnen ränner ute till tolv på natten och vi sover halva dan, maten blir halvfabrikat/ hämtmat och hemmet faller sönder bit för bit. Idag har vi dock tagit oss i kragen och gjort tacos, dammsugit och fixat köket, barnen har duschat och lagt sig i någorlunda tid och jag har till och med tagit en runda på spåret, imorn bär det av till mormor och morfar för en sleep over så jag och Mannen får förlusta oss på egen hand.
Jag föreslog ett Super Mario-race blandat med seriös packning inför Vimmerbyresan som går av stapeln på tisdag men Mannen hade som vanligt lite mer perverterade tankar.
I övrigt verkar semestervädret bli ungefär som jag är van vid; regn, blåst och mulna skyar. Nästa vecka ska det i och för sig bli rätt fint, i alla fall enligt norrbaggarna på yr.no, så då blir det väl Skara Sommarland men det är väl bäst att inte nämna något för barnen med risk för att göra dom grymt besvikna. Prinsen pratar ju fortfarande om den gången vi inte åkte dit när han var fyra år, han levde rövare så in i helsike hela vägen hemifrån att lagom tills infarten till Sommarland var vi såna ovänner alla fyra att vi åkte hem igen. Trist förstås men det hade ju avsedd effekt, förutom att han skrek ännu värre hela vägen hem, men resten av sommaren behövde vi bara nämna Skara för att han skulle uppföra sig exemplariskt.
Både Prinsen och Vilda memorerar nu alla Astrid Lindgrens böcker utan och innan, dom vill vara förberedda när vi möter idolerna, det härliga är att Prinsen är minst lika spänd som Vilda inför tisdagen. Vi hade nog trott att han följde med av ren välgörenhet gentemot sin lillasyster men så verkar inte fallet vara.
Nu är det dags att leta campingplatser!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback