Tolv bröd men bara tio korvar

När jag var och handlade förut idag insåg jag att korv-och-brödhandlarna har startat en kartell. Jag ska fanimej anmäla dom!
Där går man och köper korvbröd, lika bra att ta en stor förpackning nu när det vankas korv med bröd i pulkabacken varenda dag och en påse med sexton avlånga bröd åker ner i vagnen. När man sen kommer till korven startar problemen, det finns ju inga förpackningar som går jämt upp med bröden!
Antingen får man köpa mindre korv och sen stå med två, tre bröd över som aldrig blir uppätna utan som fryses in med förhoppning om att man ska minnas dom nästa gång man handlar vilket man såklart aldrig gör. Dom ligger i sin lilla påse och frystorkar år efter år och får under vintern fler kompisar i andra påsar som också frystorkar år efter år...
Eller så får man köpa fler korvar och ha ett gäng halvfulla korvförpackningar i frysen som går samma öde som bröden till mötes.
Samma sak är det med hamburgare, det är uppdelat på precis samma sätt! Jag kan inte förstå varför det är så svårt att göra påsar med lika många bröd som det finns korvar eller hamburgare?

Kommentarer
Postat av: Sara P

Har åxo tänkt på detta något måste göras!!!!

2010-01-12 @ 17:41:22
URL: http://molistassar.blogg.se/
Postat av: PocketDream

Verkligen ofattbart. Man tycker ju att pengarna borde tjänas som bäst när det stämmer överens mellan paketen. Ingen tjänar väl nåt på att det ligger några korvstackare/bröd och härsknar i frysen? Det är ju slöseri med både frysplats och råvaror. Och miljöovänligt. =)

2010-01-12 @ 20:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback