Nytt år, nya åkommor

Så har det nya året börjat och med det en massa förhoppningar och önskningar. Konstigt att man går igång och hoppas så i in i bänken inför varje nyår, det är ju egentligen bara ett månadsskifte, det är precis som om livet helt plötsligt ska förändras i ett slag och allt ska bli precis som man tänkt.
Självklart har jag också förhoppningar inför 2010, rätt stora sådana också men tyvärr styr jag inte över dom alls så det är bara att leva på och hoppas.
Nyåret firades in med Mannens bror och hans familj, jag var rätt avslagen och hade ont i halsen men det var härligt att få komma hemifrån en stund och vi åt god mat och fick se massor med fyrverkerier.
Lagom till tolvslaget fick Prinsen nyårshysteri och började skrika om alla grejer han bara MÅSTE hinna med en sista gång innan nästa år, varenda grej han gjorde förkunnades med högtidligt stämma att det var sissssta gången han gjorde det och till slut började han hyperventilera som värsta sortens mässpredikant. Vi fick avgifta honom med tipset om att börja räkna in dom allra FÖRSTA sakerna istället, för att få en frist på gapandet. Tyvärr funkade det alldeles för bra och igår eftermiddag höll han fortfarande koll på antalet toalettbesök.

Dom senaste dagarnas sjukskrivning har inte alls läkt min kropp som förväntat, tvärtom faktiskt. Häromdan halkade jag till ett nedförslut i snön och sträckte ryggen, nu kan jag inte böja mer än i höften och alla lyft är uteslutna. För att ytterligare förlama mig rev jag upp halva tumnageln på en av barnens snowracers igår, den fastnade i en kant och liksom vek upp sig. Inte skönt alls och blodet rann, nu pulserar den härligt och det kommer vara oskönt som fan att sprita händerna på jobbet på tisdag.
Antagligen kommer jag vara friskare än nånsin när jag väl börjar jobba igen och det ska bli rätt skönt att få dricka en kaffe ifred faktistkt, visst tar det emot när man varit "ledig" nästan två veckor men jag vet ju att så fort jag kliver innanför dörren så kommer det knappt kännas att jag varit därifrån.

Kommentarer
Postat av: Lorena

Jag kunde inte låta dig vara ensam i att vara sjuk första dagarna på nya året så jag fixade ryggskott idag på jobbet. Jag förstår dig fullständigt, det är hårt att vara sjuk.... kanske dags med en liten klubb, du som ordförande och jag kan vara kassör/medicindelare.. ;)

2010-01-04 @ 21:30:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback