Disney on ice. Och vad kostar ett samlag?

Igår var familjen på Disney on ice, lilla Vild fick biljetter till alla i present av Mannens bror och familj när hon fyllde år. Vi ville vara på det absolut säkra med att allt skulle gå vägen så vi hade inte avslöjat något för barnen (dom visste inte om presenten) utan vi berättade när vi satte oss i bilen, efter en tvekande blick på oss steg glädjetjutet och sen var dom som papegojor resten av resan.
Hela vägen ner till Göteborg pratade Prinsen om att Vilda skulle få träffa Snövit, vad han fick det ifrån är det ingen som vet men Vilda blev i alla fall alldeles galen av iver. Herrgud, skulle hon få träffa SNÖVIT?! Den största prinsessidolen av dom alla? Jag och Mannen försökte flika in att man tyvärr inte fick träffa varken Snövit, Musse Pigg eller Kajsa Anka och att Snövit inte skulle vara med alls men barnen var så upprymda att den informationen inte riktigt togs in.
När lamporna släcktes och Kalle Anka och hans vänner gled in på isen höll Vilda på att ramla av stolen, ögonen blev som tallrikar och hon blev ett med showen. Från den stunden satt hon som fastklistrad och applåderade vilt nästan hela tiden, hon viskade andäktigt att hon skulle lära sig göra preciiiis så som Ariel och Tingeling och jag är ganska säker på att hon bara blinkade en gång under dom timmarna som showen varade.
I pausen kollade vi in alla prylar som såldes, det snurrade och blinkade vart man än vände sig och det fanns inget under tvåhundra kronor, barnen tittade längtansfullt på alla vackra saker men tack och lov har dom lite förståelse för pengars värde och tjatade inte utan nöjde sig med lite godis.

På tal om pengar, vi hade en intressant diskussion häromdagen. Vad kostar egentligen ett samlag? Vi har ju legat back ekonomiskt ett tag nu och Mannen föreslog att jag skulle sälja min kropp, jag föreslog tillbaka att det borde vara mer lönsamt om han sålde sin kropp eftersom det inte finns så många manliga horor och det var då frågan kom på tal.
Mannen tror att vi skulle gå plus om jag fortsatte jobba som vanligt men började extraknäcka lite på helgerna, enligt hans uträkningar skulle det räcka med tre avsugningar och ett vanligt samlag för att få ett bra flow på kontot. Själv skulle jag nog hellre ligga ett par gånger extra och hoppa över avsugningarna helt, jag mår lite illa av bara tanken på en tjock och svettig gubbe som inte rakat pungen sen kriget. Dessutom borde det väl kosta mer att ligga så rent ekonomiskt skulle det vara mer fördelaktigt.
Frågan är också om Mannen kan ta ut mer betalt för att sätta på än att bli påsatt? Jag tycker det mest rättvisa vore om vi tog en kväll var utanför Butlers, eller nej, Mannen skulle få ta torsdagar och fredagar och jag skulle få lördagarna. Jag jobbar ju nästan heltid redan menar jag.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Kära Jenny, det värsta med hela det här inlägget om ekonomin är... Att jag vet att ni varitr helt seriösa i denna diskussion... ;-) Nu tror jag nog att det blir du som får sälja dig mest för det finns inte så mnga kåta tjejer där ute som är villiga att betala tyvärr men om du tar 1000kr ligget så kanske det räcker med enkväll i veckan för dig, eller hur mkt pengar behöver ni??? Pöss

2010-01-10 @ 12:51:25
Postat av: BARA JAG

Nu ska du väl inte dra in mannen på olagligheter, vet ju vad han läser till

2010-01-11 @ 21:00:48
Postat av: PocketDream

Vad coola ni är. =) Men din man som är så duktig hemma, kan inte han hålla hyfskurs för en massa andra män? Så slår ni två flugor i en smäll - tjänar pengar OCH gör världen till en bättre plats.

2010-01-12 @ 20:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback