Varsego Taurus, här får du en positiv inställning och en finfin attityd. Håll till godo!

Idag skulle jag egentligen ha avslutat min fantastiska helg på jobbet (då jag jobbat torsdag kväll, fredag kväll, lördag sju till halv fem och söndag delad tur) med, som ni ser, en jättebra och trevlig delad tur (sju till tolv och sen halv fem till halv tio). Jag jobbar ju som ni vet på ett underbart äldreboende där allt funkar såå bra och chefen absolut inte är ledig/ på möte/ på semester/ föräldraledig dom närmsta arton månaderna/ på tjänsteärende/ gått för dagen eller på annan ort så fort man vill henne nåt och trivs alldeles utmärkt med att gå upp klockan sex på en söndag för att en timma senare stirra nån rätt i brunögat så jag är ju väldigt tacksam att jag har ett sånt drömjobb.
Tyvärr var jag idag så illa tvungen att byta tur med en sjuk kollega så jag fick jobba mellan sju och halv två, trist att inte kunna vända ut och in på sig själv och vara på plats för att ta upp och klä på dom boende och sen stoppa om dom gott för natten igen men jag fick hålla till godo med att pussa mina små ohängda barn godnatt istället.
Dessutom fick jag spendera min nylediga eftermiddag i solens sken med att tvätta bilen, det behövdes ju inte så mest var det ett tidsfördriv som fick mig att släppa längtan tillbaka till jobbet.



När jag var nere i förrådet en tur ikväll hittade jag en jättestor låda med barnkläder, nya från Exit, som Martin köpt då han jobbade på Bestseller. Nästan allt var sommarkläder till tjej i storlek 116 vilket Vilda så passande växer i nu. Jeansjacka, vårjacka, massor med jeans, kjolar, toppar och klänningar, tre regnställ och massor av strumpebyxor. Förstås så tjänar jag ju nästan en miljon i månaden så vi hade ju kunnat köpa nytt på Ralph Lauren men det kan ju vara kul med lite billigt krafs också.



Nä, nu måste jag ringa jobbet och se hur det går, längtar redan tills tisdag när jag får gå dit igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback