Nya partiet; Jennys lakejer

Åh vad det är roligt att röra om i grytorna! Så fort man speglar en politisk åsikt får folk spader och kan knappt andas av ilska, alla har sin egen och kan inte alls förstå hur man kan tycka annorlunda.
Själv är jag till största delen politiskt oberoende, man skulle utan att ljuga kunna säga att jag föraktar alla politiker och deras konstiga påfund, men arbetare som jag är ända in i själen håller jag mig såklart mer till vänster än höger.
Jag tycker varken eller om Moderaterna, när valet gick av staplen behövde Sverige verkligen förändring, vi behövde nån som fick alla arbetsskygga och bidragsfuskare ut i ljuset och självklart hade lågkonjunkturen kommit oavsett vilken regering vi har. Som Taurus skriver så kan man göra liknande listor om alla partier och ingen av dom skulle vara särskilt lysande, alla gör misstag och man kan faktiskt inte  veta idag hur världen ser ut om femtio år, men då jag tycker det är så underbart att se hur alla går i taket och skriver så bra kommentarer får ni nog vänta er fler politiska åsikter från min sida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback