Länsförsäkringar

Idag kom det ett inbetalningskort från Länsförsäkringar, Prinsens sjuk-och olycksfallsförsäkring skulle pröjsas och det var då det slog mig; varför kom det inget inbetalningskort på Vildas försäkring?
Jag ringde genast upp kundtjänst och fick ett chockbesked; hon hade ingen försäkring! Det hade varken jag eller Martin för den delen och inte heller HEMMET! Ve och fasa, tänk om något hänt nån av alla gånger vi varit på väg att tända eld på stället! Jag fick en klump i magen och frågade hur lång tid det skulle ta innan den började gälla om jag betalade idag, "en dag efter att pengarna kommit in till oss är du helt försäkrad igen" svarade killen i luren.
*Svälj*
Nu råder undantagstillstånd, bara Prinsen får röra sig fritt men inte i lägenheten utan utomhus eller hos kompisar, spisen får under inga omständigheter sättas på och INGEN rör tändstickorna. Om hela Hollywood kan leva på råa grönsaker ska väl vi klara det i ett par dagar?
Efter samtalet kom Ågren på besök, älskade vi inte Vilda lika mycket som Prinsen? Var hon inte värd en bra försäkring? Dessutom visade det sig att världens räddaste katt Emil inte heller fått nån försäkring och nu var han så gammal att det krävdes friskhetsintyg från veterinär för att teckna en, eller hur att han skulle följa med dit. Han som är rädd för sin egen svans hade antagligen fått en stroke i bilen och legat stel i bagaget vid ankomst till Trestads djurklinik och hur skulle vi kunna få friskhetsintyg då? Nä, bättre låta honom leva gott som han gör nu och bara hoppas på det bästa. Han är ju ändå så rädd för allt och alla att han håller sig undan fara. Astor däremot är ju dumsnäll, han har till exempel klivit ut från fönstret på tredje våningen en gång, pang rakt i asfalten bara och två ben gick av. Det kostade plenty kan man säga, hela kalaset med röntgen och gips och allt gick lös på en fyra tusen spänn, kanske inte så mycket att man inte kan betala men det var ju skönt att få tillbaka allt från Agria.

Kommentarer
Postat av: Anonym

men har du inte en hemförsäkring via facket?

2009-01-28 @ 18:24:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback