"Häi, wi ärr froun Jäjsu krristi tjörka..."

För en stund sen kom jag hem från Willys och råkade då se ett par tvivelaktiga figurer i trappen bredvid, inte några potentiella seriemördare eller knarkkurirer men näst intill; mormoner.
Snabbt som ögat smet jag in och satte mig taktiskt vid datorn utan brallor, när det sen ringde på dörren fem minuter senare sa jag bara "älskling, kaan inte du öppna? Jag har ju inga byxor..." med min vänaste stämma och så fick Martin ta den diskussionen. Ha!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Mycket smart drag!!

2009-01-23 @ 09:22:43
URL: http://www.sportigajenny.blogspot.com
Postat av: Kurren

haha, har du inte lärt dig det att man öppnar dörren och argumenterar mot dem. Ganska roligt när man är som mig och kan hitta motsägelser i det mesta de säger. Har en egen blogg numer med =)

2009-01-23 @ 14:03:48
URL: http://holgispysslar.blogspot.com
Postat av: taurus

hej!



åh jag älskar när de kommer, jag argumenterar med dem så mycket jag kan. Dels för att jag gillar att reta skiten ur dem och att det är intressant att träna sina argument, dels för att ju längre de är hos mig ju mindre är de hos någon annan som är mer lättlurad. En god gärning alltså. En gång hade jag två stycken inne hos mig i tre timmar och förde diskussionen på engelska eftersom de inte kunde tillräckligt bra svenska.

2009-01-23 @ 18:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback