En underbar helg!

Äntligen en ledig helg där inte en minut spenderats på bråk/ städ/ slöa/ ha tråkigt eller övrig trist sysselsättning, vi har haft det helt underbart! 
Alla dagar har gått åt till härlig utelek tillsammans med barnens och våra vänner, grillning i snön, race med stjärtlappar, blöta vantar, kläder på elementen... Helt klart vintern när den är som bäst.



Fredag eftermiddag, nygrillade hamburgare och korv mellan alla åk i backen.



I lördags besökte vi grannstaden och hittade en jättebacke vid Skräcklan i Vänersborg, den låg alldeles vid Vänerns kant och uppe på toppen blåste det iskalla vindar men vilket ös på väg ner! Tävlandet pågick hela dagen, jag vann dom flesta heat eftersom jag tagit Vildas nya bob med braigt glid då den inte blivit sönderskrapad i grus.



Martin, Prinsen och Vilda åkte på höjden.



När vi vaknade imorse var det två plusgrader (lite skillnad på minus tretton som det var natten mellan lördag och söndag) och riktigt bra kramsnö. Självklar aktivitet: snöborgsbygge.



Vi slet i flera timmar, gjorde storslagen entré med pelare och fönster men ju längre dagen gick desto mer smälte snön och borgväggarna började rasa ihop.



Snart har alla vantar torkar färdigt, skotorken är väl överhettad som vanligt och imorgon är snön borta, men den här helgen lever jag länge länge på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback