Prisa Myrornas!

Idag har vi varit inne i stan och åkt skridskor, den vanliga fredagsaktiviteten är ju att gå till badhuset men nu har det stängt ett tag för utbyggnad så då bytte vi det mot skridskoåk istället. Under vintern finns det en liten men söt skridskobana mitt på torget och där kunde man också hyra skridskor för 40:- vilket var bra då ingen av barnen hade några.
När vi kom dit hade inte uthyrningen öppnat ännu så vi  passade på att gå in på "Myrornas" och vad hittade vi där? Perfekta skridskor till båda barnen för åttio spänn! Hallelulja!
Prinsens är svarta och visst ser man att dom är använda men dom är absout inte slitna, vi betalde femtio kronor för hans och kommer lägga femtio till imorn på en slipning men det känns helt klart bättre att ge hundra än fyra hundra som ett par nya i hans storlek kostar. Han kommer ju ändå växa ur dom till nästa vinter.
Lillans gick lös på trettio kronor, vita tjejgriller som också var fräscha och i bra skick. Hon åkte ju inte alls förra året så vi tänkte väl att hon mest skulle ligga på isen och gapa och sen vägra åka men där bedrog vi oss, hon svajade runt som en liten isprinsessa och ville aldrig gå av isen. Visst ramlade hon i början men efter en liten stund fick hon in balansen och åkte sen fram och tillbaka på den lilla banan.





Det var inte det lättaste att få med Prinsen på bild, han svichade mest förbi i ett suddigt blurr lite här och där.



Omknyt, lite varm choklad och ostmacka!



Paråkning på hög nivå!


Kommentarer
Postat av: Kurren

Ah, jag började just undra vad sjutton det var som var bakom fontänen på ttelas bilder. Lite kul med isrink där. Här har vi en med på ett av stadens större torg(finns massor torg i både små och stora storlekar i den här stan) med plastis. Tänkte jag skulle tagit mig dit och åkt ngndag men jag får väl försöka hinna med det en dag efter nyår.

2009-12-19 @ 19:32:27
URL: http://holgispysslar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback