God jul alla fina läsare!

Kära värld, är julafton redan här?! Jag fattar ingenting, nyss var det ju för tusan första december... För mig är det den bästa tiden på hela året, jag går och myser hela december och äter gärna julmat varje dag, kanske skulle jag bo på Julstjärnan?
Dom senaste dagarna har ägnats åt julklappsinslagning/-räkning, barnen måste få exakt lika många och milimeterrättvisa är det enda tänkbara. Vi firar ju med min syster och hennes familj som också innefattar en son som är lika gammal som Prinsen och det är av största vikt att vi har full koll på klappantal och vad som skall komma från Tomtens säck så att inga konflikter uppstår.
Än så länge är barnen alldeles för små för att förstå värdet av julklapparna så det är antalet som är det viktiga, tio var plus två från Tomtens säck blev det till slut. Det är väl först om ett par år man får dra ner på det, när dom önskar sig mobiler, märkeskläder och annat dyrt.
Imorse vaknade lilla Vild med feber och ont i halsen, hon har varit som en berg-och-dalbana hela dan och har nu den där särskilda stanken ur munnen som man får när man har halfsluss så antagligen har hon blivit smittad av Prinsen. Dessutom ser Prinsen ut som om han svalt en penna på fel håll, två stora knölar sticker ut ur halsen på honom och han har jätteont ända upp i näsan, så det är väl lika bra att gå till jourcentralen och få penicillin. Jag brukar vara en motståndare till det ända in i det sista men nu verkar det som om det bara går runt och eftersom Prinsen inte blivit frisk än efter två veckor så kanske man behöver nåt ordentligt.
Särsklit roligt är det ju att sitta där på juldagen, vi lär säkert vara ensamma...


Kommentarer
Postat av: Lisa

God jul på er! Hoppas barnen snart är friska igen.

2009-12-25 @ 08:49:57
URL: http://www.jollysvardagsrum.blogspot.com/
Postat av: Kattis

God fortsättning på julen Jenny. Kramisar

2009-12-25 @ 09:39:28
URL: http://solenn.blogg.se/
Postat av: Maja

Oj, lät inge bra att de blev sjuka:S

2009-12-25 @ 10:34:08
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Sara

God jul önskar vi er här ifrån skövde.

Hoppas barnen kryar på sig.

Kram

Sara Mattias

Nemo & Smulan

2009-12-25 @ 12:06:35
URL: http://mjolistassar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback