Jättesjuk

Ärligt talat. Det är orättvist. Överjävligt för att tala klarspråk.
Jag har fått halsfluss. 
I lördags började en mystisk krypande känsla sprida sig i kroppen, lite värk i lederna och lite ont i halsen hade jag också men inget allvarligare än så. På söndagen var jag övertygad om att jag fått influensan, huvudet höll på att sprängas och det kändes som om jag fått rejält med stryk av ett basebollträ. Det allra värsta var att jag blev tvungen att sjukskriva mig måndag och tisdag, dom enda dagarna över jul och nyår jag inte fått ledigt, så pinsamt.
Idag när jag vaknade stod det klart för mig att barnen skänkt sin halsfluss till mig, jag kunde knappt andas och skakade av feber. En konstant spykänsla har hållt i sig hela dan och att äta har varit otänkbart vilket resulterade i att jag för en stund sen trodde mig ha magsjuka då jag fick yrsel och magknip.
Som tur är har barnen lekt ute i timmar både idag och igår så Mannen kunnat få en välförtjänt paus, stackarn.
Nu ligger jag nerbäddad i soffan med en skål godis framför näsan, tyvärr kan jag inte hålla jämt tempo med Mannen och barnen eftersom det tar sån tid att svälja så jag får ta dom där som ingen annan vill ha, men jag är så ompysslad och uppassad att jag funderar på att bli sjuk lite oftare.

Kommentarer
Postat av: sandra

Usch å fyy för att vara sjuk.Krya på dig å Gott Nytt År!!

2009-12-28 @ 23:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback