Klassfest

Nyss ringde det en tjej från nåt företag som ordnade klassträffar, hon berättade glatt att det minsann var femton år sen jag gick ur nian. Femton (15) år! Skulle det vara nåt roligt då menar hon?
Detta jubileum skulle såklart firas med pompa och ståt och skulle inte jag vilja vara kontaktperson, den samordnande koordinatorn? Spindeln i nätet? Den som fick ära och berömelse och en mängd applåder på Den Stora dagen (tänk "prom queen") när alla mina gamla kompisar fick glädjen att ses igen?
"Nej verkligen inte" svarade jag sanningsenligt, "jag kommer inte ens gå dit." Flickan i luren blev tyst ett ögonblick och sen sa hon "...öh...nähää..." och jag fick rädda henne lite snabbt med att jag var hemskt tacksam att hon ringt och att det säkert skulle bli en fin fest i alla fall.
Vill man verkligen gå på såna här tillställningar? Är det bara jag som får rysningar? Jag får en inre bild av filmen "Klassfesten" och är tämligen säker på att det är exakt så det kommer bli om det nu blir nån återträff för 9C.
Jag känner i alla fall ingen som helst lust att stå där och le åt alla mina gamla "kompisar" som mer än gärna gjorde sig lustiga över mig och mina kläder i nio år och jag har heller ingen direkt Ricki Lake-önskan om en "geek to chiq" så jag avstår det hela.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppsan! Är det redan 15 år sen vi gick ur nian? Jag tänker inte heller gå på "vår" fest. Jag gick inte på 10 års jubileet, och så vitt jag vet så var det INGEN i klass 9f på Lyrfågelskolan som kom dit. Kul klass jag gick i va?

2008-09-11 @ 20:00:58
URL: http://www.sportigajenny.blogspot.com
Postat av: Fredrika

Du har helt rätt!!! Jag kan inte heller se charmen i det hela. Behöva träffa sina gamla klasskamrater som man var glad att slippa efter alla år i skolan.

Go girl skit i den festen gör något kul i stället dom timmarna med dina vänner som du har nu.

kram

2008-09-11 @ 22:25:34
Postat av: Anna m Leo&Lovis

Nämen åh, sånt tycker jag e skitkul ju! Ja smaken e ju som baken ;)

2008-09-14 @ 18:07:49
URL: http://niomanader.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback