Snart måndag igen

När man som jag jobbar varannan helg så går den lediga helgen i ett nafs, man stökar ner hemma, äter för mycket godis och bråkar med familjen och vips är det måndag igen. Det borde vara förbjudet att ha såna arbetsvillkor som jag har, borde liksom finnas en lag som främjar familjen och privatlivet och ställer arbetsgivaren mot väggen när dom gör såna här scheman.
VI har i alla fall hunnit med en julmarknad till - den på Kobergs slott - med glögg, korv och senap i parti och minut. Tyvärr var det halv storm och regn istället för mjuk nysnö men ändå en härlig förmiddag, har aldrig fått se slottet - där kungens syster och hennes man bor - så bara att få beträda ägorna var ju skoj.



Lördagkvällen spenderades i underbart sällskap, f.d Grannsämjan träffades med anledning av Stefans 28-årsdag och vi åt gott, drack färgglada drinkar (eller var det bara jag som gjorde det Lorena?) och skrattade gott. Så härligt att vara med goda vänner som man känner utan och innan, ingen behöver förställa sig utan man duger gott som man är. Frågan är bara varför det inte görs oftare?



Världens bästa Oliver, tänk att han blivit stor dagiskille redan! Aldrig ska jag glömma dagen han kom till världen, det är något som fortfarande får mig att bli alldeles våt i ögonen och äran jag känner för min uppgift går inte att beskriva i ord. ♥



När nu är det hög tid att glufsa i sig det sista i godisskålen, trasiga dajmbitar, halvätna geléhallon och hårda sockerbitar, imorn är det ju som sagt måndag och då börjar man väl banta igen.


Kommentarer
Postat av: Lorena

1. Jag jobbade dagen efter , kan därmed inte dricka enligt mig själv. Och jag tror att du var värd den fina drinken bättre än mig

2. Nästa samkväm blir ju 19 dec, hos mig.

2008-11-17 @ 08:20:20
Postat av: Angelica

guuuud vad Oliver är söt!!!!!! Puss på honom

2008-11-17 @ 18:01:50
Postat av: Sofia

Tack för en fin kväll, ni är alla så värdefulla!

2008-11-17 @ 19:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback