Den stora resan

Dag 1; Efter en olidigt lång flygresa med illamående och huvudvärk anlände vi till hotell Cavo Maris i Fig Tree Bay, en ljuvlig uppenbarelse femtio meter från havet. Maten var serverad och efter en sen lunch var det bara att ta med badlakanet och lägga sig i en solstol medan barnen intog poolen.
Dagens fråga; Vad driver en normalbegåvad man att svassa runt på allmän plats endast iklädd tangabadbrallor?

Dag 2; Står och bäddar sängen när Syster tittar över från balkongen bredvid, "vad sysslar du med? Är du inte klok?" skriker hon och slänger en boll i huvudet på mig "bädda kan du väl göra hemma, här finns det personal till sånt." Efter detta uttalande blev familjen Svenson alltmer dekadent för var dag, direkt efter frukosten gick vi i samlad tropp ner till poolen där barnen lekte i timmar medan vi fyllnade till under parasollerna, öl till pappa, San Fransisco till mamma och "Cinderella" och "Killer Zombie" till barnen.
Dagens fråga; Hur många kilo kommer jag gå upp om jag fortsätter äta efterrätt till både lunch och middag?

Dag 3; Vi gör minsta möjliga, jäser i en solstol, badar lite, dricker drinkar, går till havet, äter, solar mer, badar mer, dricker drinkar, äter, solar, badar...
Dagens fråga; Hur länge överlever barnen på den undermåliga diet bestående av glass, dricka och kakor dom går på?

Dag 4, 5, 6 och 7: Same old, same old. Börjar bli sliten av att behöva gå fram till baren och beställa, kunde dom inte gå runt och ta upp orders istället? Går det mer än tre timmar mellan måltiderna går vi och vankar som äggsjuka höns utanför matsalen, vad blir det för efterrätt? Vad blir det för fisk? Har dom tzatziki?
Dagens fråga; Hur snabbt blir man alkis?

Dag 8; Hemresa, sorgligt men sant, veckan har varit underbar och avkopplande och ingen av oss vill åka hem. Då planet inte går hem förrän tolv på natten har vi hela dagen kvar på Cavo Maris så vi passar på att sola och bada in i det sista, Prinsen hoppar vi vid halv elva och blir uppfiskad vid halv fyra då han antagit en blålila ton.
Resan hem är lång, planet är en och en halv timma försenat och mamma (min mamma) är jättesjuk, vi förmodar vätskebrist/ solsting och petar i henne dryck men inget får stanna kvar. Hela resan kräks hon och den nattliga flygningen blir en enda lång plåga, Vilda sover som en gris men Prinsen har klet i ögonen och grinar fram tills solen går upp.
I bilen hem lyssnade vi på musik och solen sken från en klarblå himmel, ingen av barnen var särskilt intresserad av att sova mer men med milt våld kröp dom ner i sängarna när klockan stod på kvart över åtta på morgonen. Vi slocknade allihop på ett ögonblick och vaknade inte förrän vid halv ett i förmiddags.
Mamma ringde nu ikväll och berättade att hon överlevt utan bestående men och att orsaken till hennes urusla tillstånd förmodligen berodde på ett dåligt ägg hon ätit under frukosten.
image189
image190
image191
image192image193

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen tillbaka till verkligheten!
All Inclusive... nu tar det väl ett par veckor för er att nyktra till? ;-)
Åhh, vad mysigt det ser ut!! Och det låter som ni haft det underbart! (nu blir jag ju ännu mer avundsjuk än innan...) Men det var ni helt klart värda!!
Otroligt fin bild på dig och lillan!
Men jag saknar en bild!? Var är den på mannen i baddräkt? För den kommer väl?? Eller vågade han inte?! Jo, med ett sådant erbjudande så...

Kram Linn

2008-05-27 @ 22:59:31
Postat av: Angelica

Åh min allra käraste, vad skönt att ni är hemma igen!! Blir alldeles rörd när jag ser bilderna på er, man saknar inte kon förrän båset är tomt...
Puss

2008-05-28 @ 15:58:47
URL: http://murklanoangelicas.blogg.se
Postat av: JennyPenny

Martin är fegare än man kan tro, baddräkten gapade tom hela veckan.
Men så sexstrejkar jag ju också, för att visa min sympati med sjuksköterskorna.

2008-05-28 @ 21:54:01
URL: http://www.newsfromthecloset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback