Kräksjuka del 2

Kvällens lugn hade precis lagt sig, all tvätt var tvättad, sängarna renbäddade och kvällsmaten var framdukad. Jag skulle just ta en tugga av mackan med ägg när vi hörde Prinsen hosta på ett oroväckande sätt.
Mycket riktigt, en halv sekund senare hör vi det härliga skvalpet av spy längs väggarna. Prinsen sitter uppe i sin våningssäng och har spytt rakt fram, över alla gosedjuren (11st), madrassen (som inte längre var täckt av plastunderlägg då vi friskförklarat oss) kuddar, duntäcke och hela sänggaveln. Spyn rinner längs väggen, ner mellan listerna längs golvet och droppar från gaveln ner på Vildas säng och alla hennes gosedjur, kuddar och täcke.
Nu är ordningen återställd i badrummet; badkaret är fullt med otvättbara saker som ligger i vatten överdoserat med tvättmedel, tvättkorgen är smockfull, tvättmaskinen snurrar än en gång med alla nallar och govlet är täckt med spyvåta sängkläder. Spritångan som jag förut förknippade med "rent" luktar numera sur spy och det känns som om hela huset är förorenat.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Men dra mig baklänges... Hur kan det få bli så illa????

2008-03-18 @ 09:23:28
URL: http://murklanoangelicas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback