Angelicas och Martins Lyxlax

Vi är kass på det härmed middag, varje månad säger vi att vi ska starta med matlista men inget händer, det är korv och makaroner till förbannelse. Varenda middag är en total näringsmässig katastrof och det är ett rent under att vi inte drabbats av skörbjugg.
För att slippa eventuella anmärkningar på kommande kontroll hos BVC tog vi tag i saken förra veckan, vi upprättade matlista och skrev ner alla ingredienser så vi inte skulle glömma nåt och impulshanlda tre paket falukorv i alla fall.
Simsalabim! Livet är så mycket enklare, nu tar jag fram det som står på menyn redan kvällen innan så allt är förberett och klart. Ingen mer panikkorv, inga skrikande barn och äktenskapliga gräl på eftermiddagarna, inga mer mikrotinade köttbullar och ingen pulversoppa.
Idag åt vi lax i foliepaket, helt enligt Angelicas anvisningar;
Tag frysta laxfiléer, lägg dom på folie, krydda med ex citronpeppar, salt, svartpeppar och strimlad purjolök. Slå in i små paket, lägg i kastrull tillsammans med potatisen. Koka. När potatisen är klar är fisken det med.
Så gott och enkelt!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Det bästa är nog om dom är tinade men annars var det ju rätt... =) Har tid i dag i Gbg kl 13.45, så du vet. Pöss

2008-02-29 @ 10:18:57
Postat av: JennyPenny

Ja såklart ska dom ju vara tinade, jag menade att man inte behöver köpa färsk lax eller så utan att det går bra med fryst.

2008-03-01 @ 01:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback