Finns det lediga jobb på Guantanamo?

Ååh suck! Lilla Vilds förstoppning fortsätter, det här känns inte alls bra. Det är verkligen en helt orimlig sak att kräva av en förälder att man ska hålla fast en liten tjej och sen trycka upp en flaska Klyx i röven på henne, helt fruktansvärt och jag har sån ångest att det är löjligt. Känner mig som världens sämsta mamma, det är ju för tusan jag som ska beskydda henne och trösta henne, inte göra henne illa och vara dum. Usch usch usch!
Har varit inne pussat henne i sömnen, lovat att aldrig aldrig mer ge henne den dumma bajsmedicinen, min finaste lilla flicka!
Som om det inte vore nog att jag plågat min lillaste sockertopp ikväll så blir jag naturligtvis också vansinnig på Prinsen, han blir orolig och tycker hemskt synd om sin syster när hon har så ont och vill såklart hjälpa till så gott han kan. Han hämtar leksaker som hon ska få av honom bara hon bajsar en liten korv, han har tömt sin spargris och lovat bort hela förmögenheten om hon bara sitter en liten stund på pottan och han har lagt fram arket med bajsblommor så hon ska kunna välja vilken färg blomman ska ha.
Lilla Vild bara skriker och gråter och vill inte ens se åt honom (förutom när det gör alldeles för ont när det trycker på, då ropar hon att hon "vill ha Jack! Jack ska komma!") än mindre ta emot hans offergåvor vilket självklart retar upp honom. Otacksamhet är det värsta som finns tycker han och vill inte veta av att man ratar hans presenter, vad det än må vara, så hela cirkusen avslutas med att Vilda skriker i högan sky, Prinsen kastar sina presenter i golvet och skriker att Vilda är en jävla lipsill och jag blir arg på Prinsen för att han inte har mer förståelse.
Så nu sitter jag här, med världesn Ågren och dessutom en jäkla beslutsångest eftersom jag helst hade velat gå till Värdelösa Vårdcentralen med Vilda imorn och krävt att dom ska remittera oss till Barnmottagningen, men istället måste jag gå till Gullvivan och stå ut med diverse anklagelser från Skatan (läs om henne i inlägget "Jävla pissjobbshelvetsfan!!" från 10 januari 2008) som aldrig kan lämna oss undersköterskor ifred.

Kommentarer
Postat av: Maria

Usch.........*klappar på* Jag lider med dig, vad ska vi hitta på med nummer två? Ska fråga dagmamman imorgon innan vi ses på jobbet....hon om nån borde ju veta lite småknep med tanke på alla barn dom har haft under 20 år i tjänst....

Ses imorgon stumpan!

2008-04-17 @ 22:51:31
URL: http://www.mialii.blogg.se
Postat av: Angelica

Tycker vansinnigt synd om Emilia!!! Jag har åkt ut o in på akuten hela min uppväxt pga förstoppning. Det är nästan värre än att föda barn. Undrar varför hon har blivit så hård i magen? Äter hon grovt bröd, grönsaker och dricker som hon ska? Jag gjorde ju inget av det där så det var bomstopp. Var 5 vecka var det dags att tömma i många, många års tid... AJ, aj!!
Kan du inte ge henne Laktulos varje dag i förebyggande syfte och se till så hon dricker mkt mer än Jack typ...
Puss mina änglar

2008-04-18 @ 08:06:32
Postat av: Mia i Mellerud

Stackars, stackars lilla gumman. På Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus /Östra sjukhuset finns en mottagning som kallas tarmterapin. Där finns bajsspecialister. Kanske kan vara skönt att få prata med proffs?
Bamsekram från Mia

2008-04-18 @ 19:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback