Gps

Jag och Martin borde verkligen få nåt slags pris, nåt i stil med "sämsta kommunikationsförmåga" eller så.
Vi stod på Willys parkering idag och försökte förklara vägen till Lilla Edet för en man i raggarfrisyr och vi sa olika saker båda två, hela tiden.

Jag; "Du kör ut från parkeringen, tar vänster, i rondellen tar du höger, sen i nästa rondell också höger...det står nog en skylt där med typ E45 eller så..."

Martin; (som avbryter) "Nej nej, han ska väl för tusan ta vänster i tredje rondellen! Annars hamnar han ju i Mellerud. Du ska köra vänster vid en möbelaffär som heter Mio möbler, sen höger."

Mannen;
(som ser förvirrad ut) "Ööhh... höger ut från parkeringen och sen vänster...? Eller...?

Jag och Martin i tjafsar i munnen på varandra om vilken färdriktning den stackars mannen ska ta, för att slutligen enas om att det är bäst att han tar höger i korsningen och sen följer skyltarna E45 S mot Göteborg. Han ser ner på papperet han har i handen som han skrivit ut från Eniro och vi kan nästan höra honom tänka.
När vi sen körde hem såg vi att vi haft fel båda två, vi hade guidat honom till Trollhättans centrum och därifrån lär han väl aldrig hitta. Stackars människa.

Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Å andra sidan, se det som ett bra sätt att locka in potentiella kunder till centrum! Bättre han handlar här än i en annan kommun!

2007-10-21 @ 09:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback