Brad och jag på jobbet

Ibland har man sådär konstiga drömmar om någon i ens bekantskapskrets att man får en annan relation för ett par dagar, till exempel att man har sex med  vaktmästaren på jobbet eller helt plötsligt är bästis med någon man inte pratar med så ofta. Det kan bli så intensiva och känslomässiga utspel i mina drömmar att jag är helt slut när jag vaknar. Det värsta är när jag blir förbannad på min make (i drömmen) av någon anledning och inte riktigt fattar att det var en dröm utan är hård och besynnerlig mot honom i flera timmar.
Sen kan också följande inträffa, har hänt mig ett flertal tillfällen; Man har en relation - oftast av kärleksfull natur - med en superkändis! För nåt år sen drömde jag att jag dejtade han Dawson i serien Dawsons Creek. Mycket konstigt, men trevligt.
Hur som helst, häromdagen förändrade jag min syn på Mr Pitt. Han har väl förstås alltid varit riktigt snygg men har ju falerat lite sen han gifte sig med den där hippien. Antar att hela upprinnelsen var att jag läste söndagsbilagan om just Pitt/Jolie. I alla fall så drömde jag att Brad helt plötsligt ingick i bemmaningspoolen på jobbet. Jag jobbar ju på ett demensboende som vi kan kalla Gullvivan, så det är väl inte jättefet chans att det skulle ligga nån verklighet i detta, men han tyckte om att hoppa in extra för att jobbet var så kul... (Snacka om att övertyga sig själv om att jobbet funkar.) Så helt plötsligt kom han, med en bodyguard, gåendes till oss på Gullvivan för ett kvällspass. Sen minns jag inte exakt vad som hände, men han var hemskt trevlig och snygg. Antagligen fick vi inte så mycket gort den kvällen, vi satt säkert och snackade om alla hans Oscars och filmer och andra viktiga grejor.

image6



Kommentarer
Postat av: Studenten L

Se nu till att han tar några pass när jag ska praktisera hos er ;)

2007-06-14 @ 00:12:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback