En stor dag

Jag får väl börja med att be om ursäkt för det sakfel som tro det eller ej fanns här på bloggen häromdan. Skulle åtgärdat det redan igår men som vanligt gick det inte att komma in på sidan, får väl skriva ett argt mail till kundsupporten och hota med prygel...
I alla fall så skrev jag ju att mina fantastiska spa-lampor fanns på "favoritsaker" men vid närmare eftertanke och en desperat kommentar från min kära kusin så insåg jag att dom ju inte alls finns där!
Dom finns på antingen www.bluebox.se där dom kostar 135:-/tvåpack eller på www.melta.se där dom går på 129 svenska riksdaler/tvåpack. Sen ska man räkna med en liten peng i frakt också. Puddingen sa igår att dom fanns på SG Interiör i stan (Trollhättan) för 159:- så med min matematiska slutledningsförmåga skulle jag rekommendera Er att inhandla dom personligen.

Idag var det en stor dag i familjen Svenson.
Prinsen sprang Knatteloppet.
Tillsammans med tolvtusen andra småglin satte han av i högsta fart, jag tror inte nån av dom visste vart men som tur var sprang dom i en fålla och miljoner vuxna hejade på och föste fram dom små liven i rätt riktning.
Jag - som ju jobbar i stort sett ideellt på Gullvivan - var ju tvungen att åka och jobba tio minuter innan start så jag missade hela loppet men min kära man filmade den blivande löparstjärnan.
 Igår övades det på Edsborg, Prinsen och Martin gav sig iväg i regnet och tog några varv. Jag sa att det var ju bara 800 meter som skulle springas, kunde dom inte ta ett varv runt gården som övning? Martin tittade på mig med viss skepsis och jag var tvungen att skrattande säga att jag skojade...



Har annars haft en helt fantastisk dag på jobbet... Lögn.
Igår var jag ledig och då hävde minsann regnet ner men idag, när jag började jobba klockan 13 så sken soljäveln och det var olidligt hett på vår uteplats. Det måste verkligen va nåt fel på mig, nån slags inbyggd sensor som påverkar klimatet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback