Mörad fläskfilé

Idag har jag varit och fått en mycket välförtjänt helkroppsmassage. Det var helt fantastiskt och underbart på alla sätt och jag är nu så uppmjukad att jag inte skällt en enda gång på barnen utan bara lett rart och pussat dom.
Mannen som åstadkom underverken med bl.a min rygg var i 45-årsåldern, hade en lätt brytning på typ...ryska kanske och hette Peter. Först fick jag klä om i ett angränsande rum, jag skulle bara ha trosor, inga smycken eller så och sen fick jag med en handduk runt mig gå in i ett mjukt upplyst rum med tända ljus, gröna växter och mycket tyger. Hade jag inte vetat bättre kunde det varit en porrfilmsinspelning.
Nog känner man sig ganska utlämnad när man ska av med den där handduken och ösa upp kroppen på ett bord i storlek 30x30 cm men det var faktiskt helt okej på detta stället. Peter höll upp handduken framför mig, tittade bort och sen sa han att jag skulle bara blunda och slappna av. "Skönt" tänkte jag för jag har lite problem med massörer som måste prata hela tiden, jag kan verkligen inte koppla av om jag måste svara på massa frågor om mitt jobb, barnen och vädret.
Sen började vår käre Peter knåda.
Oj oj oj.
När den där timmen gått var jag som ny i kroppen, har ju haft lite ont i nacken och ryggslutet ett tag men allt det var som bortblåst. Jag tackade Peter så hemskt mycket för att han räddat mitt liv och skuttade sen ut på gatan med ny spänst i stegen.
Vi får ju massage på jobbet ibland. Trollhättans Stad kostar på sina anställda en hel kvart varannan månad!
Det är vekligen välbehövligt men man hinner ju knappt lägga sig innan hon har klämt klart. Damen som gör det är helt okej, det bränner i hela ryggen när hon är klar med mig och varje gång säger hon att om jag inte bokar tid hos en massör oftare så kommer jag få ordentliga problem. Lätt för henne att säga, hon kanske har alla pengar i världen.
När jag fyllde år sist hade Syster köpt ett presentkort på ett annat spa här i stan, vi gick dit tillsammans och skulle få halvkroppsmassage. Som tur var hade jag duschat på jobbet, tagit snygga kläder och till och med sminkat mig, vi skulle nämligen gå ut och äta efteråt.
När dom två killarna kom som skulle massera oss fick vi en svår chock. Dom var både yngre än oss och riktigt snygga. Jag och Syster bara stirrade på varandra, sen började vi fundera på oss själva, vad hade jag för trosor på mig? Skulle den stackars ynglingen få se mina fulaste menstrosor så var jag nog tvungen att dra mig ur med kort varsel. 
Det var helt omöjligt att ligga där och slappna av, man tänkte ju hela tiden på hur man såg ut. Typ om valkarna hängde utanför bordet, om han skulle se det äckliga ärret från en leverfläck jag haft, om jag såg ut som en val där jag låg...
Och sen efteråt när man ska resa sig, lätt att göra det snyggt. Dessutom hade jag blivit jättetät i näsan, fått ett märke i pannan efter bordet plus det faktum att jag har så lågt blodtryck att jag i det närmaste ramlade ihop i armarna på grabben.
Nä, tacka vet jag en rejäl ryss som är van vid både hår, valkar och likbleka ben. Honom vill jag träffa igen.

Kommentarer
Postat av: Kramhilda

Vad skönt den gubben som maserar mej är 60 pluss luktar vitlök och pratar finska. Men han har händer som ojojoj

2007-08-30 @ 22:02:21
Postat av: Syster Yster

Jo tack, den massagen glömmer jag inte så lätt, var ju helt mörbultad efteråt. Karlar ska def INTE vara hårdhänta! Jag går aldrig till det stället igen. Men ryssen låter ju våldsamt bra. Han kanske kan prata lite ryska under tiden? Vackert språk!

2007-08-30 @ 23:01:56
Postat av: Syster Yster

Du var inte på spaet här i stan? I så fall är han inte ryss, han är ungrare och JA, HAN är bra på massage!

2007-08-30 @ 23:05:47
Postat av: Idah

ASGARV!! jenny....du är bäst på att skriva!! i klass med annika lantz helt klart...

2007-08-30 @ 23:55:59
Postat av: Studenten L

Massage, helt klart det bästa man kan få. Min Hans är jätteduktig också. JAg får 2h och det bästa är när han kommer till fötterna. Efteråt är jag helt färdig. Kan detta räknas som träningsform??
/L

2007-08-31 @ 08:05:05
Postat av: AT

Du glömmer väl inte att jag börjar jobba 12 idag och måste åka 11.45? Vad jag vill ha sagt med det hoppas jag att du vet...
Puss rimangelica

2007-08-31 @ 10:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback