Äntligen en Pudding!!

Idag har jag äntligen fått prata med Puddingen en stund, för första gången på flera dagar. Hon har ju fött barn stackarn! Tänkte att hon kanske hade en liten stund över mitt på dagen så jag ringde från jobbet.
Dålig idé. Vi grät på kapp och jag var instabil resten av eftermiddagen. Fick även se på henne en liten stund på eftermiddagen, men då grät vi också, och nu när jag skriver gråter jag. Herregud...
Lilla Puddingen blir ju så fin när hon gråter med, hennes små ögon blir som diamanter, alldeles glittrande, och det är svårt att inte krama och pussa på henne. Svårt att inte trösta och försöka göra allt bra igen. Jag försöker intala mig själv att hon faktiskt är rätt vuxen och inte behöver mina kramar i tid och otid, men jag tycker ju så mycket om henne att det värker i hjärtat när hon är ledsen.
***
Idag var också Braxens tid på Gullvivan slut. Igen. Eller rättare sagt hans tid på det där andra huset som vi kanske kan kalla... Getingen. Där hade ungefär hälften av dom boende gillat honom och hälften avskytt honom och hans skrikande stämma. Dom var ju så illa tvungna att stå ut hela helgen eftersom jag var i Vadstena och nu var alla hemskt tacksamma att fågeln flyttade.
I bilen hem till Grästorp kvittrade Braxen glatt hela vägen, tror att han kände på sig att han nästan var hemma. Väl där öppnade jag den lilla transportburen och han flög rakt upp på mitt huvud och vägrade komma ner. Efter många om och men fick jag liksom "skava" av honom mot den stora burens vägg, han ramlade av och flaxade som en tok men lugnade sig när jag gav honom mat.
Tack och lov kommer Linda hem på fredag, det här ansvaret känns lite betungande. En fisk är redan död, det har varit strömavbrott, jag har försökt hålla liv i alla blommor, ta in all post... Kanske ska kräva en fet lön?


Kommentarer
Postat av: Sofia

Jenny, du är den bästa! Jag kommer behöva komma ner och gråta fler gånger. Det räckte att läsa det du skrev för att tårarna rinner igen. Tack för allt!

2007-08-20 @ 21:20:31
URL: http://nyttkapitel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback