Mitt lilla entourage

Denna dagen, ett liv. En av dom sällsynta soliga dagarna uppenbarade sig idag när vi vaknade och snabbt som ögat rafsades korv med bröd ner i en väska och vi begav oss mot stranden för att maxa timmarna innan bankmötet klockan två. På vägen dit kunde inte Lilla sluta hosta, en såndär rethosta där man halvspyr ut hostan verkade ha tagit över hennes kropp och hon svalde frukosten flera gånger innan magen gjorde verklighet av hotet och tömde sig över bilstol, framsäte och Lilla. Att ställa in årets första strandbesök med utlovad glass för att åka hem och tvätta bilen var inte ett alternativ så det var bara till att börja torka, själva upphovet till situationen skulle ju gå att blaska av i vattnet men jag insåg ju att jag skulle behöva skrapa loss spyrester från bältet hela eftermiddagen.
När vi körde hem sen, när bilen stått och jäst i solen i nästan tre timmar, fick vi köra med rutorna nere, det var som att köra runt på en bakfylla. Verkligen härligt att komma direkt till bankmötet då, inte nog med att jag hade korvochbrödklet med ketchup och smält chokladkex på klänningen utan en svag stank av spy omgav mig också.
Kvällen spenderades inte helt oväntat med att städa bilen och tvätta bilstolar, men även en helmysig kvällsmat med kära kusin Sara hanns också med. Där satt vi i skenet av levande ljus och käkade macka och drack te ur PIP-muggarna som bäst när vi ramlade in på ämnet "spöken/seanser/övernaturligt", barnens ögon blev större och större och allteftersom vi berättade historier blev dom också tystare. Annars är det ju en ständig ström av ord som kommer ur dom små munnarna men nu var komcentrationen på topp.
Inte jättesmart av mig och Sara märkte jag sen, barnen var helt livrädda och vågade inte släppa mig ur sikte för en hundradels sekund, dom cirklade runt mig som flugor runt skit och jag höll på att gå ner dom mer än en gång.
Det slutade med att Vilda fick sova över inne hos Prinsen och jag fick sitta på övervåningen och hålla vakt tills dom somnat.
Funderar på att ta fram Prinsens Scream-mask och rusa in till dom under hysteriska skrikanden...


Kommentarer
Postat av: Kurren

Stackarna, inte lätt att vara släkt med oss. =)

2012-07-02 @ 22:59:40
Postat av: JennyPenny

Haha, eller hur! Tack för en härlig kväll!

2012-07-24 @ 00:12:11
URL: http://newsfromthecloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback