Bättre med en sko på skohyllan än tio i papperskorgen

Att handla kläder till Prinsen är som att spela rysk roulette, inte för att man riskerar livet kanske men väl den mentala hälsan står på spel så fort man sätter foten i en klädaffär.
Dels är han otroligt petig med hur det ska se ut och det är ju bra, man vill ju inte ha ett barn som går runt och ser ut som en tönt, men framförallt är han sjukt känslig för hur plaggen sitter och känns. Det ska inte vara för stort, inte för litet, inte för tight, inte för kort, inte för långt, för varmt, för brunt, för stickat eller för fel och tyvärr är det inget man kan avgöra på bara en provning. Enligt Prinsen kan man aldrig veta om en tröja är perfekt förrän man använt den ett tag, vilket gör det lite svårt att använda sig av "öppet köp" eftersom det för det mesta kräver att plagget är oanvänt.
Särskilt fjantig är han när det gäller byxor, det går absolut inte att ens fundera på att ta på sig ett par som inte faller honom i smaken till tvåhundra procent, och självklart ska han känna sig nöjd och fin, men just byxor är ganska dyrt så när man köpt ett par som han bara tokälskar i en vecka och sen vägrar ta på sig blir man ju så less. Detsamma gäller skor, också en sak som gräver hål i hushållskassan, och då ska man inte tro att det funkar med Skopunktens "köp tre, betala för två". Nä, det ska vara Adidas, Nike eller nåt annat sportmärke och helst en modell som fotbollskändisarna har, och egentligen skulle det ju vara helt okej att spendera mycket pengar på en bra sko men då gäller det ju att han använder den.
Häromdan köpte vi ett par vita nya sneakers, inte jättelämplig årstid kanske men det var ju inte så att Prinsen direkt brann av iver över att köpa ett par av höstens modeller som nu var på rea, och han var i ett skriande behov av nya skor. Problemet var att just den skon han valt ut bara fanns upp till 38 och egentligen skulle han behöva en 39:a, men han körde en rätt övertygande ramsa om att den passade så bra så bra och absolut inte var för trång.
Nu, två dagar senare, tycker han att skon inte bara klämmer och är i minsta laget utan också för kall. Att det står ett par flång nya Vikingkängor på skohyllan som är gjorda för den här årstiden verkar inte bekomma honom det minsta, för "dom ser ju asmuppiga ut!"
Ja och vad säger man, det är väl utsidan som räknas? Hellre kall och snygg liksom...

Kommentarer
Postat av: Gamal klasskompis

Gå in på sports direct.uk där beställer du från England, men till halva priset! Ett tips bara

2013-02-10 @ 09:04:46
Postat av: JennyPenny

Oh, låter ju galet bra!! Ska genast kolla!

2013-02-12 @ 23:22:00
URL: http://www.newsfromthecloset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback