Jorå, magsjuka it is.

Här hemma hägrar återigen stanken av spy, toaletten är ständigt upptagen och hinkar står utplacerade runt sängarna. Ännu en magsjuka har slagit till, lämpligt nog en vecka innan flytten, och lamslagit hela familjen. Lilla började redan i fredags med små hulkningar och som tur är har hon gått på strikt vällingdiet dom senaste veckorna så det var minimalt med lukt och klumpar att torka och tvätta. Under lördagen var det Mannens tur, och senare på kvällen fick också Prinsen köra porslinsbuss. När han äntligen lugnat sig och skulle lägga sig ställde vi en hink vid sidan om hans säng, med kräkincidenten för några veckor sen i färskt minne försäkrade vi oss om att han lätt skulle kunna hitta den och han lovade dyrt och heligt att inte spy i sängen.
En timma senare trodde Prinsen han var en propeller och låg på magen och spred spyan över hela kudden, madrassen och täcket. Sen fortsatte natten i samma tema med ungefär trettio minuters mellanrum, tack och lov hamnade dom resterande tretton kräkningarna i hinken men så särskilt mycket sömn blev det inte.
Sen har ingen gått säker för magvirvlarna, mormor och morfar, Vild och jag har också fått dricka avslagen cola och käka salta kex.
Verkligen inte något vi har tid med nu med bara dagar kvar i dockskåpet, det finns massor kvar att packa och jag har fått sluta rensa och organisera och börja fylla kartonger med allt löst inom räckhåll. Redan på onsdag ska vi förhoppningsvis få en nyckel så vi kan börja räkna våder och mäta golv, en sak som ska upp på stört är en grind till trappan så vi kan begränsa Lillas klättringslust. Ska ta lite bilder då också så ni kan få se det finaste underbaraste lilla huset i norra Europa.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för underhållande läsning! Gissar att det inte var lika kul på plats. Vad kul att ni snart ska flytta.

2012-04-24 @ 22:11:06
URL: http://jollysvardagsrum.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback