Klappjakten

Jippi! Första klapparna inslagna och under granen! Eller vänta, vi har ju inte köpt nån gran. Klapparna ligger i ett hörn av vardagsrummet tillsammans med en liten halmbock utan skägg (det har Lilla framgångsrikt trollat bort) och en halvmeter antennsladd.
Men imorn ska vi minsann köpa den snyggaste granen i stan och sen blir det hur julmysigt som helst. I alla fall tills Lilla upptäckt den, hon är snabb som blixten nu med sitt haskrypande och inte ens trösklarna hindrar henne längre.
Idag var vi på Överby för att köpa alla årets julklappar i ett enda nafs, jag hade en färdig lista i mobilen och såg inga problem med att vi bara hade en och en halv timma på oss att slåss med alla andra julshoppare såhär på barnbidragsdagen.
Det gick inte helt enligt planen kan jag säga, för det första träffade vi typ tusen personer vi känner och bara måste prata lite med, sen visade det sig att min smarta inköpslista inte alls bestod av massa toppenbra klapptips utan mer var en namnlista på vilka som skulle köpas till. Det visste vi ju redan så varför jag ens bemödat mig med att skapa en sån är ju totalt obegripligt.
Hur som helst blev vi i alla fall av med några tusenlappar på den där dryga timmen vi var i affärerna så en del grejor blev det ju. Det lättaste var flickorna, dom är så skitenkla att köpa preseter till att man inte ens behöver tänka, Lilla fick bland annat en egen docka och en lära-gå-vagn medan Vilda får... Nähä, tror inte jag skriver det här för då skvallrar ni väl! Ni får nöja er med Lillas presenter, dom var hon ju för övrigt med själv och köpte så vi får hoppas hon har kort minne.
Nu ska jag lägga mig och verkligen tänka ut bra klappar till Prinsen, han är ju grymt svår att hitta nåt till! Tips kanske?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback