En sjuka till tack!

Men åh vad bra, lilla Vild är sjuk igen. Precis vad vi behövde. Jag menar, jag har ju bara två vab-dagar i oktober/ november så ett par till skadar ju inte vår stabila ekonomi på nåt sätt såhär en månad innan jul.
Det hela började faktiskt i morse kan jag se nu i efterhand, redan vid frukostbordet klagade hon över ont i huvudet, halsen och verkade inte riktigt med i matchen. Under förmiddagen gick vi ut och lekte i snön, fikat var med och grannarna var också ute så hade det varit en vanlig dag hade jag fått tvinga in henne långt efter mörkrets inbrott med rosiga kinder och blött hår, men idag satt hon mest och gnällde. Inget var bra och att få henne att leka var omöjligt, hon satte sig bakom en snögubbemage och grät.
Vid det laget hade jag börjat ana att en sjuka till var på ingående men tänkte att det egentligen inte borde ske, hon har ju nyss ätit penicillin för halsfluss, men när jag kom nära henne och kände andedräkten så luktade den feber och ont i halsen. Jag övervägde att ringa jobbet men när Mannen kom hem beslöt vi att avvakta tills morgonen, man vet ju aldrig och ibland rättar det ju till sig under natten.
En timma senare låg lillasyster över toan och skrek "hjäälp!!" alltmedan spyan forsade ur hennes näsa, hon var kritvit på gränsen till grå i ansiktet och svetten pärlade sig i den lilla pannan.
Förhoppningen är att spyan och febern är en biverkning av att hon är rejält förstoppad, hon har ju haft problem sen bebistiden och nu när vi tänkt på det under kvällen så har varken jag eller Mannen sett nån skit på flera dagar.
Nu önskar jag bara att hon inte spyr i sängen inatt, jag har precis bäddat rent och städat hela lägenheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback