Porr, Ingmar Bergman och Jarl Borssén

Tydligen kan man beställa film via vårt tv-abonnemang, man går bara in på en sida med fjärrkontrollen och klickar fram vilken film man vill se och simsalabim finns den på tv. Hur coolt som helst tyckte jag först, ända tills jag gick igenom den s.k "topplistan". Jag vet såklart inte vad ni tycker men "Edward Scissorhands" och "Ensam hemma 2" är inte filmer som kvalat in på min topplista dom senaste femton åren.
I vår familj är det ett jobbigt och återkommande problem med hyrfilmer, vi glömmer nämligen alltid av att lämna tillbaka dom så det slutar oftast med att vi lika gärna kunde ha köpt filmen. Sist låg filmen i bilen i fem dagar vilket kostade oss i runda slängar 150 spänn. "Hoppas den var bra då." sa Kajsa tröstande.
Just av den anledningen vore det fantastiskt att bara klicka fram en film, se den och sen sen slippa tänka mer men det fanns ju knappt en enda titel som tilltalade, det var bara en massa gammal skit i stil med "Nyfiken Gul" och "Det sjunde inseglet".
Däremot fanns det en hel del porr, hundratals titlar med allt från patetisk amerikansk tonårsrumpa till sjutiotalets gladporr med Jarl Borssén trängdes i mappen "vuxet" och hur jag än klickade med fjärren kunde jag inte gå ur menyn utan det svischade förbi den ena omslagsbilden efter den andra med väldigt närgågna situationer. Jag dog nästan, klockan var inte ens tio och utanför balkongen stod två av granntanterna och diskuterade sina rabatter. Båda är i och för sig ensamstående och kunde kanske behöva en liten resa med jag tyckte ändå att det var lite smaklöst att kasta "Maggie does Hollywood" och en närbild på ett klassiskt amerikanskt blowjob i ansiktet på dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback