Nya sängar

Som ni kanske redan vet så sover jag numera kungligt på en madrass lika fast som en 17-årings röv, det blir inget stort hål mellan bottnarna när man lägger sig och man glider inte ur sängen efter halva natten då bäddmadrassen tappat greppet om underlaget. Väldigt skönt.
En annan sak som är ganska skön är att vi inte betalt mer än tio spänn för våra två sprillans nya sängar!
Vi fick ett hett tips om att en affär vid Heden i Göteborg skulle sälja ut 20 stycken sängar och fem stycken Tempurmadrasser för fem kr/st klockan elva på tisdagen och för att vara helt säkra på att kunna lägga vantarna på två stycken så åkte vi ner redan natten mellan måndag och tisdag. Där satt vi sen på varsin campingstol i vinterjackor och var till allmänt åtlöje för dom festande ungdomarna som skränande runt och undrade vad fan vi sysslade med.
Ett tag var vi lite osäkra på om vi hade bänkat oss utanför fel butik men efter hand släntrade det in fler och fler människor och när klockan var sju var vi ett tiotal som skojade, pratade och diskuterade livet, att vi hade fyra timmar till framför oss var inget som kändes nedslående när vi hade så trevligt. Strax efter åtta kom personalen ut med nybryggt kaffe och kaka och all trötthet var som bortblåst, nu strömmade det till folk och helt plötsligt kändes inte dom där timmarna mellan tre och fem när vi slumrade i ösregnet (under tak förstås) lika jobbiga.



Martin och jag har precis slagit upp campsite Heden och ska strax fika.



Vi tappra kämpar som väntat i nästan tio timmar, lite kaffe satt inte fel.

Så fort klockan slog elva gick allt i raketfart och sju minuter senare satt vi i bilen med två färska sängar i bagaget, inte illa.
Observera summan på kvittot please!



Kommentarer
Postat av: Anna m Leo&Lovis

Äh fy!! Man blir inte liiite avis! Madrasser e vanligtvis inte kul att köpa alls...men i detta fallet! My good ;) Grattis till ett braigt köp!

2008-08-27 @ 23:49:44
URL: http://niomanader.blogg.se/
Postat av: Kramhilda

Åhh fy fan va billigt vi fick betala betydligt mycket mer i vintras när vi bytte madrasser. Men vi hoppas ni ska sova skönt.

2008-08-28 @ 15:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback