Dagens foto

Häromdagen hittade jag alla våra silverramar med svartvita bilder i källaren, dom låg och skräpade i en kartong med "diverse prylar" som till exempel en gammal matta, kupévärmaren och tre simpuffar. Bilderna togs när Prinsen var sju och lilla Vild var fyra, det är mest på barnen men även några på oss vuxna och dom satt i hallen när vi bodde i Dockskåpet. När sen Lilla flyttade in i magen kändes det lite taskigt att hon inte fick vara med så vi satte upp hennes 3D-ultraljudsbild, hon är lite lik en neanderthalare men det var ändå ett foto på den sista lilla ungen.
När jag nu kom över dom här bilderna kände jag hur jag åldrades femtio år på tio sekunder, inte bara för att jag insåg hur stora dom blivit utan också för att jag genast hämtade vattenpasset och började mäta ut vart jag skulle hänga dom. Visst är det kul med gamla bilder också, men det här är ju liksom en hel serie med bilder från 2009 som faktiskt kunde vara kul att uppdatera. Särskilt sen Lilla inte är ett foster längre, dom andra är ju ialla fall barn på sina bilder menar jag.
Själv tycker hon förstås att det är fantastiskt att hon är med på alla bilder, hon ser nämligen inte själv skillnad på Vilda och henne, och hon blir hemskt glad när man visar ultraljudsbilden, "där är jaaag!" ropar hon. Men det känns ändå som att jag ska beställa några nyare ex, och kanske hitta nån snygg på mig själv också, vem vill inte se det liksom??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback