På menyn: luft, humlor och småsten. Bón appetit!
Hej du...
Tänk att det där med middagar kan vara så ini bänken trist! Det blir lätt samma, samma, samma...
För att förändra så har vi tänkt lite på "gamla husmanskosträtter" hemma - nåt som varit väldigt populärt konstigt nog...
Här kommer några förslag:
- Kålpudding (billigt och kan göras dubbel sats och frysas helt fantastiskt bra)
- Dillkött (samma som ovan)
- Köttbullar (samma som ovan)med stuvade makaroner
- Köttfärsfylld paprika/squash/tomat (vad man gillar)
- Sjömansbiff (samma som ovan)
- Lasagnette
- Stekt lax med kall sås o ärtor (billig på Willys denna veckan)
- Korv/biff stroganoff
- Spagetti carbonara med bacon+ost+lök+tomat + ägg...
- Taco-köttfärs under "färdig" potatisgratäng och in i ugnen (skitgott)
- Skeppers paj (Köttfärs under mostäcke med ost+tomat)
- Paj är gott (och lite vad man haver)
- Stekt fläskkotlett med ostgratinerad blomkål
- Stuvade morötter eller vitkål med frukostkorv o potatis
- Kokt fisk med färdig hummersås
- Fiskfriletter med kall sås...
- Kassler med ananas i ugnen och sedan sås som är som samma som Flygande jacob... (väldigt mycket 80-tal men ungarna gillar det)
Nu tog mina idéer slut för stunden - hoppas du fann nåt som lockade
Kram
Gaby