Jul 2011

Jodå det blev jul i år igen. Fastän jag förberett inköpet av klappar och faktiskt gjort nästan allting redan i början av veckan stod jag ändå på Överby den 23:e tillsammans med miljoner stressade julshoppare och jag kände ett ögonblick hur jag måste vara sinnessvag, varför köper jag inte julklapparna redan under hösten? Jag vet ju att det blir jul och jag vet ju ungefär vad barnen vill ha så det finns liksom ingen anledning till att slåss i affärerna tills svetten rinner dagen innan, men samtidigt vet jag ju att det kommer bli likadant nästa år.
Till slut kom vi i alla fall hem och lugnet kunde infinna sig, vi hade mysig uppesittarkväll hos bästaste vännerna och julpirret kröp i alla barnen.
I år var det dessutom sällsynt bra julklappar, båda barnen fick vad dom önskade sig och var hur nöjda som helst med alla sina saker, och jag (eller vi, Mannen och jag) fick muggar, kanna och sockerskål från en fantastisk porslinsserie som jag länge velat ha.


Åtta muggar i rosa och blått, fin mjölkkanna och en gullig blå sockerskål, känns lite roligare att fika med lyxigt porslin tycker jag.

Resten av jullovet ska vi turnera i Kinect Adventures, käka godis och sova länge.
Och betala räkningar.

Kommentarer
Postat av: kusin Idah

ÅÅÅH var har de hittat den där fina pippimuggen???

2012-01-04 @ 03:12:08
Postat av: JennyPenny

Bättre sent än aldrig heter det va? Den kommer från Pip Studio, finns bla på SG Interiör i stan oc på Bluebox.se.

2012-01-24 @ 16:44:48
URL: http://newsfromtheclosete.blogg.se/
Postat av: Idah

Tackar.-D

2012-01-24 @ 21:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback