Och vems fel är det att dom är långa?

En dag när jag kom från jobbet för ett par veckor sen tänkte jag passa på att duscha innan den där totala kvällskoman satte in, så fort jag klivit innanför dörren hoppade jag in och stod sen bara och slappnade av i det varma vattnet. Jag minns att jag tänkte att "det här ska jag göra varje dag, så skönt att låta jobbet rinna av och sen bara sladdra runt i mysbrallor."
Trettio sekunder senare rycker Vild upp dörren, bestört över att jag duschade utan henne, "åh mamma! Fååår jag duscha med dig?" bönade hon. Jag försökte förklara att jag i stort sett var klar och att jag uppskattade lite ensamtid men innan jag hunnit prata klart såg jag hennes nakna små ben vara på väg in mellan duschdraperierna.
"Vad härligt! Ge mig duschen nu" kommenderade hon ganska omgående, jag förstod att min tid var slut och började tvåla in mig.
Hon iakttog mig noggrant och följde varje rörelse, när jag var klar och skulle gå ut sa hon; "mamma, jag brukar inte tvåla under mina bröst för dom är inte så långa som dina."

Kommentarer
Postat av: Mirna

Hahahaha den svider den kommentaren då man råkat ut för den några gånger! Istället för att köpa en ny barnvagn vad sägs om att spara till ett smärre ingrepp där njutning inte bara är för henne;)

2010-09-17 @ 21:11:15
Postat av: JennyPenny

Ingrepp?! Fnyser

Jag är helt perfekt som jag är. Får ju dessutom stå för "alla är olika" på en helt annan nivå när man har en dotter.

Kram!

2010-09-17 @ 21:40:14
URL: http://newsfromthecloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback