Barnfri helg

Här sitter man, kamben i ugnen, drickan på kylning (blir ju ingen sprit nuförtiden va) och chipsen i skålen. Mannen fixar nachos och snart börjar "Idol", och det bästa av allt; barnen är hos mormor och morfar!
Både jag och Mannen ska jobba i helgen så dom är på en två-nätters där och kommer antagligen överdosa på godis, glass och fika. Härligt!
Först hade vi tänkt passa på att gå ut och äta när vi för en gångs skull var ensamma men att ta från vagn-pengarna tog emot så vi fick nöja oss med hemma-mys.
Fem minuter innan vi skulle köra iväg barnen fick Mannen ett samtal från jobbet, det visade sig att ett raskt skiftbyte ägt rum och han inte alls skulle jobba dagtid utan natt under helgen så helt plötsligt behövdes inte barnvaktandet mer än söndag morgon. Besvikelsen var total, mest från barnens håll och även en hel del från vårt men kanske inte alls så mycket från mormor och morfars sida...
Till slut enades vi om att dom skulle komma i alla fall, dom hade ju köpt mysmat och godis och allt, så slutet gott allting gott.
Nu; soffan kallar!

Kommentarer
Postat av: Mirna

Låt mig säga så här.... 3 is a magic number men om du tycker om att slappa i soffan efter en arbetsdag så lär det bli andra bullar framöver...Så njut av tiden utan bebisskrik o blöjbyten för när den tiden kommer så kommer det att kännas som att stå på ruta ett igen....

2010-09-17 @ 21:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback