En stundande religiös upplevelse

Den kommande helgen bjuder på ett Ullaredsbesök, jo jag tackar jag! Det är i och för sig både bra och dåligt, bra för att det är en rolig utflykt som alltid innebär en massa nya fina saker men dåligt för att det alltid innebär en massa nya fina saker som inte varit gratis.
Jag började skissa på en inköpslista häromdan men insåg efter ett fullt A4 att pengarna inte skulle räcka i alla fall så jag var tvungen att korta ner den till "absolut inte möjligt att klara sig utan" och "möjligen tänkbart om allt annat är slut och budgeten har några kronor över."
Det som definitivt kommer köpas in är storpack vantar i alla möjliga modeller, strumpbyxor och julklappar och om utrymme finns så kanske några mammatrosor till mig. Just nu är alla trosor för korta, eller magen är för stor kanske man kan säga, så dom liksom rullar av och hamnar under magen vilket jag avskyr.
En sak jag önskar fanns i mammamodell är coola strumpbyxor/ leggings, jag letade i helgen efter vad som helst som inte var svart eller grått men tji fick jag. Alla med fräcka mönster och färger var i vanlig modell så till slut tog jag ett par i supermegastor storlek men det blir ju liksom inte heller helt bra då dom töjs ut så mycket för att nå upp på magen att mönstret försvinner.
Nedräkningen till vårt 3D-ultraljud har börjat, den 25:e november är det dags, så nu får ni som inte gjort det än passa på att rösta här till höger. Klicka på "flicka" eller "pojke" för att få din röst räknad. Jag har börjat vackla lite, jag har ju varit helt säker på att det är en tjej därinne men idag kom ett av världens bästa killnamn över mig så nu känner jag att kanske kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback