Se upp, ni med muggar! Jag ska byta tillbaka till mina rosa!

I fredags var jag på Ikea, egentligen skulle jag bara handla plastmuggar men kanske kunde man hitta nåt annat skoj också. Jag och lilla vild hade tjejeftermiddag och vi skulle båda få göra nåt vi gillade, jag skulle köpa nya saker och Vilda skulle få äta på restaurangen, en win-win-situation helt enkelt.
Tre timmar senare var vi fattiga, det var inte bara plastmuggar som låg i vagnen utan även värmeljus, assietter, papperstallrikar, plastbackar, en lampa och tavelramar. Och allt var plastmuggarnas fel!
Förra året köpte jag två rör med sex muggar i varje, gula, gröna, rosa, blåa och oreanga fanns det och inte helt oväntat var det gul och rosa som användes mest. Så "mest" användes dom att dom till slut var borta.
Borta var även dom gröna och kvar fanns bara blå och orange, inte så kul.
När jag räknade dom så visade det sig att jag fortfarande hade tolv stycken men då fyra oreanga och åtta blåa, nånstans finns alltså tolv stycken i fräscht rosa, gul och grön. Detta kan ju bero på att varenda människa i Sveriges land är innehavare av dessa muggar och när man är på hemväg från stranden och ungarna skriker så öronen krullar sig rafsar man bara ihop rätt antal och stuvar in allt i bilen.
Sen står man där, med blått och orange i hela skåpet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback