Projekt "fettbort"

Idag har jag bestämt mig, jag ska gå med i en såndär viktklubb på nätet. Det känns som om det är dags att bli av med graviditetskilona jag packade på mig genom att äta ett kg smågodis om dan hela Prinsens tid i magen.
Jag är inte riktigt säker på vad jag ska äta eller när men jag antar att det framgår av hemsidan, värre än sist jag försökte akutbanta blir det nog inte. Då dog jag nästan av svält men enda skillnaden var att jag inte orkade kliva upp på vågen eftersom jag var så svårt undernärd.
Jag har ju som alla säkert vet gjort många mer eller mindre bra försök att gå ner i vikt, oftast brister det på att jag har jävligt dålig karaktär och inte orkar hela vägen. Eller att jag inte planerar ordentligt en dag och måste göra nåt snabbt och inte så nyttigt att äta, då tycker jag att jag redan har pajat allting och lika gärna kan tokäta resten av dan också och ta nya tag dagen efter. Tyvärr brukar den där "dagen efter" ramla ur minnet och så är jag inne på samma bana igen.
Jag har väl inga större förhoppningar om att lyckas denna gången heller men jag har under en tid kännt att jag inte riktigt känner igen min spegelbild, jag tror att jag är skitsnygg och helt normalviktig så när jag ser en blek och biffig tant stirra tillbaka så tar det en sekund innan jag fattar att det faktiskt är jag. Det är inte så kul av många anledningar, dels är det inte roligt att inte kunna vara så fin som man vill men sen är det inte så himla bra för kroppen heller antar jag.
Nu tänker jag att det är dags. Tiden är inne när speglen och verkligheten behöver stämma överrens.


Kommentarer
Postat av: AnnaLena

Go, Jenny, go..jag tror visst att du klarar detta..det e mycke enklare än någon annan diet..jag lovar..Kram kram

2010-06-27 @ 21:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback