Tältprov

Igår lämnades barnen av hos mina föräldrar, dom har velat sova över och vara med mormor och morfar och nu hade dom äntligen kommit hem från sin semester. Jag och Mannen hade inga direkta planer mer än att planera lite inför kommande vecka men en kväll utan barn kan ju utan problem avverkas ändå.
Så fort vi kommit innanför dörren hemma slängde vi oss i soffan med en skål chips mellan oss, inte så GI, och kollade på film, sen kollade vi på ett helt program på tv:n utan att bli avbrutna av nån som ville se Nickelodeon. När ögonen blivit fyrkantiga tog vi en paus och dammsög lite, tog en promenad, lagade mat och sen kollade vi lite till på tv och så avslutade vi kvällen med "Shutter island". Helt underbart! Jag låg så länge i soffan att jag fick ont i ryggen, det har aldrig inträffat förut.
Idag när jag ringde mamma för att fråga hur dom haft det lät hon lite trött, jag befarade det värsta; att barnen levt om så till den milda grad att mamma nu skulle behöva checka in på rehab.
"Har barnen varit snälla...?" frågade jag försiktigt. Jadå, allt hade gått så bra så bra, dom hade tagit en tur ut till Läckö slott och varit hemma sent och sen hade dom bestämt sig för att sova i lekstugan. Där hade vi förklaringen, mamma hade givetvis inte sovit en blund på det hårda trägolvet i den lilla kvava lekstugan. Men nu hade hon fått upp farten förklarade hon och alldeles strax skulle Vilda få följa med henne till frisören, vi behövde inte hämta dom ännu på några timmar.
Nu ska vi ut och prövslåupp tältet och se så alla saker finns med.

Kommentarer
Postat av: sandra

Haha,ja jag kan se din mamma framför mig,gå lite stelt.Men vilken underbar människa hon är ändå...

Kul att se dig förresten härom dagen..Nu har jag åxå semester & här ska njutas...Ha det gott!!

2010-07-20 @ 23:14:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback