Jag hatar semester

Är det någon överhuvudtaget som höjer det minsta på ögonbrynen åt semestervädret? Någon?
Nä, jag tänkte väl det.
Här har en tropisk värmebölja härjat över landet i flera veckor, solen har knappt hunnit ner innan den återigen har strålat från en klarblå himmel, temeperaturen har stadigt hållt sig över 25 grader och det har varit precis vindstilla. Ända fram tills jag gick på semester.
Nu är det istället kallt som fan, regn och mulna skyar och om det mot förmodan skulle vara soligt och fint nån dag så tro inte att det är badväder för det, då känns det mer som en riktigt oktoberdag med kylig vind, hög luft och knappt mer än tio grader.
Att aktivera barnen är svårare än att klyva atomen, dom går runt som apatiska zombier här hemma och kan inte hitta på nåt annat än att gå varandra på nerverna. Vi får slussa runt dom bland kompisarna så vi får lite andingsrum och öronvila.
Nästa vecka lär vi få spendera vartenda korvöre på inomhusaktiviteter för då ska det bli regn varenda dag, den där tältövernattningen på Skara sommarland lär utebli.

Kommentarer
Postat av: Åsa Aronsson

Halloj!



Då får korka upp "en" flaska gött, kånka in barnens pool i en bastu på 70 grader, hälla ut 10 liter sand på golvet, höj stereon, läs en bok med bra tantsnusk med solbrillor på, lämna inte bastun förrän du nästan storknar, kryp sen ner svettig med sand mellan tårna och ha lite samkväm med mannen. När du vaknar be honom göra hotellfrukost åt dig och börja om ifrån början, vägrar vädret ge med sig, upprepa detta resten av semestern, smörj sen in dig i rikligt med brun utan sol och återvänd till jobbet! :)

2010-07-25 @ 21:06:55
Postat av: JennyPenny

Haha! En mycket bra idé, ska genast anamma den! Kram!

2010-07-27 @ 14:01:38
URL: http://newsfromthecloset.blogg.se/
Postat av: Yvonne Söderblom

Hej!

Om du inte bytt semester veckor hade vi haft fint väder. (:

nu har vi varit i borås det regnade naturligvis, vi var i high chaparal det regnade naturligtvis. du får byta tillbaka så vi får sol på våran semester nästa år. så snälla ta sen semester igen nästa år. (; Kram från Söderblomarna

2010-08-03 @ 11:27:01
Postat av: JennyPenny

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Jag lovar att ta sen semester nästa år!

Puss och kram!

2010-08-03 @ 22:07:23
URL: http://newsfromthecloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback