Julklappsuppdelning

Egentligen borde jag nog ta tag i den där julklappssäcken som står bredvid mig här i klädkammaren, måste ju inventera antal, storlek och värde innan klockan slår julafton. För andra året i rad har vi packat ner alla klappar i en gigantisk Ullredspåse, typ i storlek "hockeytrunk", och bara där eftersom vi alla andra år har gömt undan massa paket så bra att dom sen inte hittas.
Det lustiga med det är ju förstås när dom väl hittas, då verkar dom komma mycket mer till pass än dom skulle gjort på jul. För två-tre år sen hittade jag en hel påse med småprylar i blandad valör och i precis samma veva blev båda barnen sjuka och därefter kom ett barnkalas väldigt påpassligt. Helt fantastiskt. Men som sagt, nufötiden råder strikt nazistordning bland klapparna, och alla ligger på samma ställe.
Lilla Vild fyller ju år snart också, den 28:e december närmare bestämt, så när det gäller henne får man alltid köpa på sig dubbelt så många paket för att kunna täcka både jul och födelsedag. Sen får vi sitta där ett par kvällar innan jul och räkna och dela så det blir ungefär lika många paket båda dagarna och så måste det vara blandat "roliga, praktiska och tidsfördrivande".
Att köpa presenter till flickor är ju överlag mycket lättare, tycker i alla fall jag, än vad det är till pojkar. Gäller det en tjej mellan tre och sex år så är det bara att ta nåt glittrigt, pyssligt och rosa, hur enkelt som helst. En kille i samma ålder däremot, skitsvårt! Ska det vara Lego? Bakugan? Pokemonkort? Tuschpennor och block? Utklädningsgrejer? Agentprylar? Kanske är det för att Prinsen alltid varit så intresserad av sport att man bara behövt köpa just sportgrejor, och nu har han inträtt i den där tråkiga åldern då han önskar sig pengar. Lite småprylar har han i alla fall knåpat ner på önskelistan som lämnades till Tomten för ett par veckor sen, så några paket blir det.
Hoppas bara allt är klart nu så man slipper ut i stressen dagarna innan.

Kommentarer
Postat av: svärmor å svärfar

KOLLA DETTA!!!

http://www.camilleallen.com/camille_allen3.htm

2010-12-20 @ 23:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback