Skämshörnan

Idag hände något mycket pinsamt. Jag hade precis hoppat ur bilen och var på väg in på Jätten, ur bilen mittemot mig kom en tjej i ljusblå jacka och jag utbrast glatt "nämen heeej!" varpå tjejen log pressat. Just då insåg jag att hon inte alls var den jag trott utan en vilt främmande människa, så fruktansvärt pinsamt att jag nästan ville dö på stört.
För att avdramatisera hela den generande situationen skojade jag fram nåt om att ojdå vad hon var lik en kompis till mig och jo jag förstod ju att det var fel när hon inte hälsade men då vet ju hon nu att hon har en dubbelgångare och hoppsan hejsan. Usch säger jag bara.
Sen fick jag gå därinne i affären och flina så fort vi passerade varandra och låtsas att jag inte alls brydde mig om att hennes ungar hade hemskt roligt åt den konstiga tanten.

Väl hemma igen hade jag date med Vild, Prinsen och Martin är på bio och ser "This is it" så jag och Vild hade hyrt "Mamma Mu och Kråkan". Vi smaskade godis och skrattade åt Kråkans roliga påhitt och hade en helmysig tjejkväll. Nu badar den lilla sketungen och kanske ska jag rädda det sista av tvålen innan hon har städat bort den...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback