Säg inget till Gordon!!

Igår skulle jag briljera med min kokkonst, rejäl och krämig risgrynsgröt skulle kokas och sedan beredas mina små änglar till kvällsmat. Med glittrande ögon skulle dom mumsa i sig av härligheten och jag skulle torka en tår av moderskärlek ur ögonvrån.
När klockan ringde och signalerade att gröten kokat klart rusade jag ut i köket för att röra runt, åh vad gott det skulle bli!
Döm om min förvåning när ingenting, absolut ingenting hade hänt med dom jävla risgrynen. Där låg dom och simmade runt i mjölk och grädde utan att visa nåt som helst intresse för att svälla. Vad i hela helvete?! Min goda gröt?! Vansinnig hällde jag ut skiten i soporna och började sen öva in en lång harang som tillverkaren skulle få höra, det här var ju skandal! Hur kunde man ens sälja sånt?
Under mitt vilda letande efter nåt telefonnummer att ringa gjorde jag en hemsk upptäckt; risgrynen hade passerat bäst-före-datum. Med råge.
Dom gick ut den 24/4 2000.
Först trodde jag inte mina ögon, det måste ju vara nåt fel, kanske är det en sexa som skavts sönder? Nädå, vid närmare granskning står det klart att risgrynen jag skulle ge mina barn var som bäst för nästan tio år sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback